23.10.09

::KERENAH SI ELY::



KOWANG
tengok la tu. Punye la garang. Tp ngada plak dia. Dia tau aku tgh merakam, payah plak dia nk bercakap. Kalau tak, punyela pok pek pok pek (ikot sapa la agaknya tu..isk). Tp at least bley la kowang tgk camne lasak dia tu. Sbb biasa dia ni kat depan org, bukan men sopan ooo. Diam tertunduk malu. Org tanye apa2 pon takmo jawab. Cait! Tp aku suka dgr dia ckp. Kalau nk soh kita buat apa2, musti dia sebut perkataan TOLONG. cth cam "mama..tolong bukak ni". Pastu musti ucap kt kita MEKASEH. TP, try aku lengah2kan apa yg dia nak. Mau dia jerit-jerit! isk budak ni. Garang oooo! Nampak je cute tp sebenornya pailang kat nursery tu..Elok gak camtu. Takde sape leh buli dia (sbb dia buli budak lain..ayoyo).
Anak sapa la tu??????


4 comments:

mamashasha said...

garang betul anak dara ko ni kak...hehee tapi cute!

nabilah_2908 said...

ngeeee....comel nyer dierr....(^_^)

D.O.U.B.L.E...S said...

harus la garang2 idak ada org buli...

Nur Syafawati said...

ely mmg gangster!!!!dgn si bb pun dia nak belasah..whakkakakka..puas ati aku dpt dgr sore dia bebel2..hehehhe

klik klik (^_^)