25.2.09

::AKU MC::

Pepagi buta td angkut Angah + BB gi klinik RM1. Dowang sume demam. Nak amik antibiotik. Kebetulan aku pon x bape nk sihat sgt. Tapak kaki & lengan aku sakit giler berdenyut2. Pelagi, jumpa doctor tu skali le. Bersusun buku aku anak branak kat atas meja doctor tu. Dah macam Family Packge lak! keh keh...

Doc tengok je aku yg cantek jelita ni, trus dpt MC. Dan yg best tu doc tu kasi aku DADAH yg lagi tinggi dari yg sebelom ni. BESTTTTT! Lagi high le aku. At least, leh le aku lupakan kejap sakit aku ni. Aku taip ni pon lalok2 je ha..keh keh

BB + Angah ada skali kt umah ni. X sampai hati aku nk tinggalkan dowang kt nursery. Ely je ade kat sana. Jap lagi leh aku landing..

K lah wei, aku nk 'terbanggggggggggg...'

bubyeeeeeeeeeeeeeeee

12 comments:

jiejah d'blogger said...

terbang elok² , jgn tersungkuq plak hehehehe

selamat beristirehat :)

Muhammad Azli Shukri said...

ini keluarga bahagia..

D.O.U.B.L.E...S said...

banyak2 la rehat tau...

Rafizah Nordin said...

erk ko sedo ke tak ni???
aduh ko ni besan... :(

Tink said...

rehat bebanyak eh..
tido le tapi pastikan ko bangon pas tu ok!!!!

iena hamdi said...

ish ish.. rehat2 jugakk.. jgn lupa makan tau!!

Anonymous. said...

Get well soon, kak!

Eda said...

berehat n cepat sembuh k.. ;)
semoga dadah tu bukan sahaja melalokkan ko..tapi yg penting buat ko sihat semula..n kembali menggeletis seperti biasa ..

Yus Yusuf said...

Makaih..!!
Ting-tong baik-baik sis..
Kehkehkeh..

Tinie said...

dah samapi mana dah ko terbang??
hehehheedaku pun tak sihat..mc semlam..hari ni x elok lagi..meh la skit dadah ko tu..aku pun nak terbang together2 ngan ko

Big Mamma Bukhari said...

get well soon akak...

sitione said...

terbang lah burung terbanggg

terbang tinggi di awannn

wehhh..ko dh terbang tu pastikan ko jejak balik ke bumi wehhhh..

hehe

klik klik (^_^)