7.2.09

::SAKIT BONTOTKU!!::

Smalam mmg aku tak berhubung langsung ngan dunia internet. Sampai je kt opis dlm kul 7 lebih tu trus aku stat operasi aku compile report bagai. Aku mmg smp kat opis awal..mmg dh biasa camtu. Kowang x yah heran la ye..biasanya sampai je kt opis aku bekpes, bukak email, hapdet belog, tengok tv, tido..tp smalam itu sume takdak. Aku mmg trus mula keje..

ni waktu pagi..mak aii Amir!!!
bersungguh kau!! keh keh

dah macam kapal karam tempat aku ni!!!!

Sempat gak la tengahari tu benti buat keje jap. Nak seleburit bestday boss kami kat NZ curry house tu. Pulun tul aku bedal pala ikan. Abis gigi2 ikan ngan mata dia aku balun! amik kau! Pastu balik opis, sambung baik berperang ngan report tu. Aku ingat dah settle la, rupanya ade lagiiikkkkkkk!! nak kene tukar lak cover document2 yg consultant bagi. Dah le payah, kene bukak then kene bind balik! opismate aku bukan takmo tolong, tp binder tu ade seketul je kt opis ni. Adik aku, Sam lak kuar settlekan segala mcm mak nenek.huhuhu..bawak sampai ke petang kul 6 lebih aku kat opis sensorang buat bende ni kt tingkat atas. Opismate aku yg sorang tu nk angkut trus benda ni senang nnt nk meeting selasa nnt.

di sini la aku menghabiskan sisa-sisa perjuanganku!
(giler poyo ayat)


Hasilnya smalam sampai le ke harini tulang bontot aku sakit + blakang aku bengkak! huhuhu..tp dah nasib la kan, nama pon Document Controller. Maka dah mmg keje ni sebahagian dari rutin keje aku. Yg tak best tu sbb kene buat time x sihat gini..huhuhu...

5 comments:

~~ciklinn~~ said...

wah berusaha gigih kak...chaiyok! chaiyok! tak po nanti boss kasi lebehhhh sikit ha..

ZiE said...

sian kak ai smpai bengkak membengkak. sabar le ye dah namanya keje..

shiemz said...

Wah..memang sakit pinggang la gitu... xpe kak hopefully, bos nampak la kiter bat kije.. pasni kasik bonus ler... heheh

ummu_hanis said...

ala kesian adik aku. takpe takpe. ni cuti dua hari ni ko rehatkan la bontot ko tu yek ai.
eeee. akak pon suka giler ngan mata ikan. kecor air liur ku. huhuhu.

Eda said...

patutla tak bergerak belog ko semalam mek.. aku ingat kan ko admit ke aper... tertanya 2 gakk..muehehe... sakit pungkok eh...nasib kena ari jumaat so ari ni esok n luserr leh la ko berehat...

klik klik (^_^)