24.2.09

::REZEKI PAGI SELASA::



MEKASEH CT & AISYAH !!
!!
Sedap giler wei kek ni. Mana x sedapnya, ini kek datangnya dari DOME cafe tu. Aisyah tu tauke besar kt sana..keh keh..
Mak aiii..rasa cheese dia mmg melekat kat anak tekak aku ni! Bukan yg ni je tau. Ade sebekas lagi utk aku bawak balik. CT, kt opis aku ni mana ada esbok. Aku sanggup letak yg lagi sebekas tu kt dlm server room. Kasi sejuk. hihihi..
MEKASIH DAUN KELADI, BILA-BILA KALAU ADA, BAGI LAH LAGI!!!
lalalalalalalaaaaaaaaaaa....

12 comments:

iena hamdi said...

wehh.. meleleh air liur aku ni...

nasz said...

murah rezeki kak ai

MUMMY ILA said...

mak oiii sedapp..meh kasi aku skit. jap g aku sampai opis ko!

lieya_latif said...

KAK ....murah rezeki ko kak....camne die dpt kek kat DOME tu kak....best tu kak....pergh..terasa2 kat anak tekak ku ini

Tink said...

adoh sedap tuuuuuuu!!

nabilah_2908 said...

owh..ni bdy cake eh kak..?
nk cikit..besh je nmpk... :)

D.O.U.B.L.E...S said...

tima kasi gak kat Madam aisyah tu..sebab dia yang suruh kasi...heheheh

ai said...

Ha..nnt aku edit..nk tulis nama aisyah skali..keh keh

ieda said...

alahai kek tu sedapnyer...suka tayang2 tau...

Bibu said...

eh sedapnye..buh cc atas ek..takper weekend kang aku pulun cheese..siaaaaaaaaaap

eiza in the house.. said...

kak ai...sedapnya kek akak dpt tu..nak ckit leh..:)

elly said...

perghhh melelh liur aku....

klik klik (^_^)