24.2.09

::DINNER BEKPES::


Besen, aku dah try cheese yg kat dlm tv tu (Kraft Single Hi Calcium). Aku beli yg 6 kpg punye je, $5.50. Takde la meleleh cam iklan tu. Tp mmg cair le. Sedap weiii...! mmg lemak malatop le! Sib bek anak2 aku tak minat ngan cheese. Along je yg leh makan. Kalau tak, mampos aku nk kene beli bebanyak!
Kowang ingat ni bekpes ke???? BUKAN OK! ni Dinner aku laki bini malam Ahad aritu. keh keh..buang tebiat!

sedappppp...

atas tu tepek telo..ni laki aku punye

HA!!! Ni aku punye..sume double wooo!

cheese pon double

Ni bukan 9:30pg ok..ni 9:30mlm!!
ruang kt tv dah gelap sbb ade anak2 aku yg dah tido..

4 comments:

KasiH said...

marveles tol...terliur beb...

Tink said...

heheh ko mmg pelik!!!
tapi nmpk sedap wooooooooo

ANNE said...

kak ai... mmg double la... klu mcd double... wah mcm ni gemok la akk mlm2 supper... tp xpe la... akk kn still chantek tertarik mgm daboom... neway keep it up... pape pn anne doakan akk sihat selama2 nyer k....

P/S: ANNE NK MKN BAKSO... DAKU TUNTUT NI...

Eda said...

mek..makanan yg sedap lagi menggemukkan..huhu..tapi klau korang anak banak...takde hal punya..klau aku sekali mkn kena ganti 10 kali joging...kahhhhhhhh

klik klik (^_^)