26.2.09

::MC RAHMAT::

Balik kerja tadi aku menyinggah ke Klinik lagi. Rasa mcm tak sedap badan. Aku x tau le sebab xcited esok nk gi berjimba-jimba ngan mak ayam porno tu ke, atau mmg tak sihat. Bila doctor cek suhu badan aku mmg betul aku demam. Tp skit jelah. Takde la tinggi mana. 37.5 celsius

Tp MC ni mcm rahmat le kat aku. keh keh keh...RAHMAT???!!! OOohhh sebab esok aku takyah apply cuti nk gi mengedik2 ngan mak-mak ayam tu sume. Kitaorg nk berkoke. Aku on je sbb ada mak budak debab yg chumel tu banje aku. keh keh.. Lagi pon ni ler first time aku nk jumpa ngan tokey kek yg giler kretip, HERDA dari Penang tu.

So, esok aku takde. Pepagi buta aku dah nk kene antar bebudak ni gi nursery + antar laki aku gi kerja. Pastu aku kene carik le tempat nk lepak sementara nk jumpa budak debab tu kt umah dia. Sbb aku tumpang dia je nk ke Pavillion tu nanti. isk..rasa-rasa kowang le kan, patut ke aku stanby kan ambulan kat sana? hihihi..buat malu je kalau aku tgh mengedik2 terlalak terlolong kat koke tu nanti, terkoma lak! kahhhhhhhhhhhhhhhhh...


Lalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...



1 comment:

TuYa : said...

rahmat sangat le tu..mmg MC yang dimimpi2 kan eh..ampeh tol..senang je dapat MC..heheheh

klik klik (^_^)