18.2.09

::MEMACAM RAGAM::


Ni ler antar seribu satu aktiviti anak-anak aku kt umah. Memacam style. Ade yg main sendiri, ade yg main sesama. Ada yg gaduh, ade yg menyanyi, ada yg makan, ada yg memanjat, ade yg berangan, eh..memacam gaya le!

sesi menconteng kaler dimuka.
kengkononnya nk makeup cam powerpuff girl la kunun..
ni nurun sapa ni? Paksu Aril (AJ) dia le ni..

yg kowang nampak eyeshadow tu mmg semata aku beli utk dowang.
ha..tepek!

tak bape nk nampak pulak kaler tu dlm ini gambo

seksinye..siap buat gaya siyes lagik!
ely lak tepek sendiri..comot kau deq!

huiiiiiiiii...ni kaki si Along le ni.
kasut ni dah 15 tahun tau!
dari aku form 5 dulu.
skang dh jadi menan si Along lak..keh..keh..

berangan kuat!

persis model la kunun..
very the gediks ok..

Ni ler untungnye kalau sume anak pompuan.
baju yg ely pakai ni dulu Along yg punye.
Dari Along, nurun ke Angah, nurun ke BB,
& skang ni nurun ke Adeq lak!

12 comments:

saveme_zero said...

sonoknya kak ai..mcm2 pe-el ada..layankan aje..hahahaha

lieya_latif said...

hi hi hi...kak abis haa anak2 ko main makeup2....syok plak aku tgk...kalo aku ade kat situ, sah2 aku join sekali makeup dieorg...untung dieorg ade mak yg sporting sebab sanggup beli setepek eyeshadow tuk dieorg....auw i likeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

ye betul tu kak, aku setuju sangat....sah2 kalo berderet anak pompuan ni baju leh diperturunkan dari satu generasi ke satu generasi...cewah!!!

eli, jgn kate eyeshadow...blusher pun die tepek kale biru gak yeak....hi hi hi...shomels!!!

ummu_hanis said...

kasut tapak tu peh!!. mmg dasat rupe die. patot le panjang umur. huhuhu. seronok kalau tengok diorg ni memain. yg tak seronoknye lepas diorg abes main. besepah le gamaknye kan? sabo je ler.

ONE ZABA said...

kita serupa. anak saya 4 org...semua pompuan. kalau main masak-masak tu, terpaksa la bapaknya main sama. pegang watak abang atau bapak jugak. layan je la.

kasihatie said...

hik..hik...along tue ader gaya jadi model la..best jgk yer ada ank pompuan reramai nie.bleh kongsi barang2..barang kiter waktu muda bleh bg diorang guna kan..kan..

anne said...

wah kak ai... jeles ni daku... mmm nk curik senduk la cenggini... ok la tuh akk... recycle namenye... hehehe... xpyh nk kuar budget byk2...

Bibu said...

wooo..tapi sian le Elly gumuk asik pakei baju kakak2 de je.geram aku tgk kedebam!

Yus Yusuf said...

Yaa.. Lepas ni Akademi Fantasiot akan menerima pelajar barunya iaitu anak sis..!!

Tepuk..!! Tepuk..!! (sambil buat ombak)

Kecik-kecik dah pandai bergaya sakan tu.. Nana Nurgaya pun tak bergaya camtu..
Kehkehkeh..

nasz said...

best nye layan anak2 dara buat kerja. hehehe, plg comel skali si adik la...

MUMMY ILA said...

wakakaka...ada2 je anak dara ko ni kak ai. apa pun si along tu mmg celupan ko. kaki melaram..kaki mengedik.. kaki berangan..kaki melantak..kaki kurus.. kaki yg lg 1 cam mama tu lom lg nampak. kena tunggu akilbaligh

Eda said...

tu la bestnya ade anak pompuan...mencotohi kegedikan mak masing2...muahahaha..

Emy Omar said...

puas la akak melayan anak2 dara akak tu ye...macam2 ragam ye kak..syok lak bila baca

klik klik (^_^)