28.2.09

::HARI INI HARI SABTU::

Pepagi buta aku dah siap kemas2 umah + masak bagai sbb tgh harini aku nk ke Sentul Anak lelaki cousin aku kawen. Tp Last week dah nikah dah. Harini panten pompuan tu nk bergambar tukar2 baju. Yg andamkan dia dh tentu le AJ, adik aku tu. So, harini aku kene bantu dia kt sana. Maybe sampai ke malam sbb mlm nanti ada majlis potong kek lak. Tu yg aku masak awal giler tu. Leh aku rehat sementara laki aku balik keje nnt. Sbb bila dia sampai je, aku trus berdesup ke sana ngan Along. AJ awal2 dah ade kat sana dah. Dia makeupkan dulu sementara aku sampai. Harini dia angkut new student dia skali. Takde lah berat sangat aku nk nolong nanti.

Sotong masak BEDAL AJE! ;P

BAWAL GORENG + CILI KICAP (xde gambar cili)


****************************************

Nak criter skit pasal smalam aku gi koke kat Red Box, Pavillion tu. BEST GILERRRRRR!! Happening nak mampos! keh keh..sampai balik tu sengeh2 aku dalam kete terkenangkan kegedikan kami kat sana!! SYIOKKKKK. Ni first time aku jumpa ngan Her. Mmg betul la kau ni ting tong Her!! wakakakakakaka..
Mekaseh kat Ila Debab sbb banje aku. Mekaseh gak kat Sya sbb jadik driver aku yg ala-ala Impak Maksima tu! hihihi..Ni ade skit gambar aku nk tayang. Nanti aku hapdet N3 Koke kemudian ye. Leh tengok gambar2 gedik kami sampai muntah!! lalalalalalalalaaaaaaaa....


10 comments:

Eda said...

fst time ko jumpe her ye..aku hengat ko dah penah jumpee ;)die mmg mulut kepoh cam ko gak mek..

iza iziana hasan said...

bawal goreng tu yg x thn tu..
adus.....terliur =)

SaRaH^HaNiM said...

sonokk GILER time nih !!!
jumpe mak-mak aym yg kecohh !!
ekekkeke..len kali kita jimba2 lagi erkk kak ai..;-)

Rafizah Nordin said...

alaaaaaaaaaaaaaaa aku jeles ni besan!
jelessssssssssssssssss
jelessssssssssssssssss
jelessssssssssssssssssssss
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tink said...

he eeh best ah.. koke!!!
jelessssss tol!!

Nur Syafawati said...

seronok sgt time ni!!!mmg gile korang ni semua!!!!bertambah2 gile aku jadinyer..kahhhhhhhhh...nanti leh kite gather2 lagi yerk mak2 ayam!!!

Lyana said...

Takleh blah berjimba2.. Keke.. Syiok gilek.. Seb baik den jd dtg last minit. Hu3.. Takleh bla kegilean sume org. Ha3

Dayah said...

kak ai..ingat kite lagi tak?
bukan main ye smua mak ayam berkokok..hehe. mak ayam mana reti kokok, kalaok reti la..

wijdan m.com

Emy Omar said...

Melalak sakan la ko ye kak

mummy airell said...

hahahha.memang best giler la.rugi la saper yang tak join n aku memang tak sia2la join skali.tapi aku tak baper sihat wehh.tu yang tak baper nak nyanyi tu..huhuhuhu

klik klik (^_^)