23.2.09

ATTENTION MAK-MAK AYAM PORNO!!!!!!!



WEI KOWANG!!!!

NI LER YG AKU BELI ARITU. HUGGIES PULL UPS PANTS YG TRIAL PACK PUNYE. DLM KOTAK TU ADE 36 PACK X 2s. SO, DALAM 1 KOTAK TU ADA 72 KEPING SEMUANYA. ADA PAHAM????


Ely jakun pungut diapers dia.

Yelah, kali ni je bontot dia merasa pakai yg mahal punye diapers.

tu pon sbb aku dapat beli harga murah..hohoho!!!

cam rupa ely lak budak ni.

Ely suka buat memek muka camni!

keh keh..

9 comments:

Tinie said...

wei..
Fatin memang pakai Huggies tapi yg biasa tu..
aku xtau plak klu dia muat yg pants..ermmm
mcmner ko blh dapat murah???
aku jiles ni

jiejah d'blogger said...

ayoooo camner leh dapat murasss ??
adampun pakai huggies ni gak ,
senang byk bg mak pak pemalas cam haku hahahahaha
tp sekarang adam dah free diapers already ..lagiiii jimat wakakaka

Rafizah Nordin said...

ha, jgn lupe tau besan...menantu kau nak sekotak.klu sesuai aku order lagi eh...

nasz said...

bertuah ponggong ely

ayien78 said...

ai...aku nk order 2 kotak bley??? satu kotak size m
satu kotak size l..... bile boleh amek????? berapa hengget ni??? sila bgtau ekkkk
hahahar...aku sebenarnya tak tau hujung pangkal pun...awat ko tk citer dlm blog ni
sbbnya aku mana ada join chatting geng2 mak ayam porno tu....tercicir ketapi skit aku ni
sila elobrate skit

iena hamdi said...

heheheh
ai sekarang ni aku tengah try yg mamypoko pants yng baru tuh.. ok gak harga lebih kurang... yg lastik kuning oren tuh.. sama ajer kualiti dia..

meh la pas sini satu utk aku...hhehehhe

Emy Omar said...

Erfan pakai huggies ultra,Edriana pun. Erfan pakai yang pull up pants ni masa gi jenjalan je sebab senang nak tukar..Kak macam mana boleh dapat beli murah ni..jealous ni..

ai said...

ramai gak yg pakai huggies ye? giler bapak mahal le wei..! anak2 aku pakai pampers comfort tu je. keh keh..ni rezeki dpt murah, merasa le bontot anak aku ;P

Eda said...

amboi..elly pkai pampers mahai tu...huhu..murah sgt ke?cemana ko leh dpt murah?

klik klik (^_^)