4.2.09

::LARI NAIK LORI::

Aritu aku gi spital sendiri, aku antar abg kaman ke tmpt keje dulu. Actually appointment aku kul 11pg. Malas lak aku nk balik dulu. Aku trus gi Spital. Ingatkan leh le jumpa doc awal. Rupanya takleh. Takkan aku nk duk melangak lak kt spital tu. Aku call laki aku tanye dia gi antar ayam ikan ke mana. Katanya ke Kuala Kubu Baru. Cantek la tu. sempat lagi aku nk makan angin naik lori. keh keh..so, laki aku pon ngan sonoknya sbb bini nk teman antar ayam ikan, datang menyinggah spital nk amik aku. lalalalalalaaaa...

lepas dari haritu aku mintak next appointment aku buat kul 9:30pg.

senang leh trus gi spital pas antar laki aku.

keh keh..berkepil2 kad appoinment aku!!

cak!

Muka ala gangster bawak lori!!
musti org x caye mamat lori ayam ni
berjiwa lomantik, lembut + rajin nolong bini kt umah
keh keh keh
'suku' dari makanan yg di angkut

haritu hantar ke sini je..IKBN, KKB
Cam harini laki aku kene gi antar ke Penang. Tp balik hari la.
Sian dia kan? musti letih. Tp dia tak penah pon merungut.
Sampai je kt umah dia tolong aku cam biasa gak..huhuhu..
ai lebiu abg!!
Oh ye!! penyudahnye aritu aku sampai ke spital lewat gak. Tp aku dah dafter awal. Dlm kul 11:30 baru sampai, trussssss masuk bilik doktor. hihihi...


4 comments:

Rafizah Nordin said...

nak g spital boleh lg ko melencong berjimba2 ngan itu jantan eh...tp xpe sbb itu jantan laki ko, hahah!!!

miss♥wahida said...

akak g hntr kt ikbn tu erk???

Zanna_MamaBatrice said...

laki ko kak sama ngan ayah zana kak
ayah zana pun bwk lori gark....dulu2 takde keta.....kami balik kg naik lori jer kak......tp lori ayah zana trailer panjang yg leh tanggal2 kepala tu...kih kih kih...best oooo.....aku selalu gaduh ngan adik aku kak nak duduk tengah2.....tp tak dpt ler dia.....kakak dia lg berkuasa...last2 dua2 adik aku duk seat belakang......kalu ko nak tahu, lori besar ada tempat tido kat belakang seat driver tu.....he he he

hari2 laki ko antar barang basah kak......sampai ke penang nun......jauh tu kak.....tp mmg salute ler kat laki ko kak.....giler baik hati nolong ko.....

saveme_zero said...

untung ko kak ai dpt abg kaman. moga berkekalan hingga akhir hayat la yer.

klik klik (^_^)