2.3.09

::KOKE MAK AYAM::

Seperti yg dah aku janji nk kasi kowang muntah tengok gambar koke aritu! ha..tengok! ~ aku auto publishkan utk kowang ni. Masa entry ni kuar, aku ada kat Spital Selayang amik stok ubat2 aku. Mak-mak ayam sume sila kagum sengan gambar anda ye.. keh keh

Best giler weiii gi koke aritu! Mmg mengedik sungguh! Sanggup aku telan 2 bijik dadah yg doctor kasi aku tu! :P Aku mmg tak caye si Her yg first time aku jumpa tu gedik dia ngalahkan aku tau!! wakakakakakakaka..Sore kau nyanyi pon class mak ayam! Ramai artis rupanya group ni! Kagum sungguh aku!

Malas aku nk criter panjang, kowang tengok gambar2 ni pon dah leh tau betapa gamat + huru haranya Red Box, Pavillion aritu!! Rugi woo sape yg tak ikut tu. Lain kali kita gi ye...


driver aku yg vouge ala impak maksima!

Madam Besar!

sbb sampai awal, kami mengedik dulu kat lobi red box ni..keh keh

me + sya dag dig dug

me + ila debab

Budak Merah Hati

I'm feeling 'Blue'

persis model la kunun..

Room 29

Sarah yg baru bunting anak ke 2


apesal lak si Sya + Aiza monyok ni???
teringat laki ke??

Me + Her

D' Mak Ayams

Yana yg tergolong dlm golongan artis jugak..
bunting anak ke 2 gak ni!

sedap nak mampos kapkek kau her!!!

sara + faizah beradu sore

gelekan maut dikocok kocok oleh Her!

peace from sya

Ila +Allieynn (ayam dara)

Ila sampai tergolek gelak!!!

mak bunting tengah corus.
sampai panjat kusi kau ye sarah!

aku curik gambar ni dari belog sarah!
halal ye mek....

giler maut nye feeling!

the bills
murah giler ok!
3 jam melalak, makan minum, bilik besar siap ngan toilet
hanya $18.50 seorang!
sangat berbaloi..
(lagi berbaloi kalau ade org banje! tak gitu Ila??? ;P)

Tokey Fun Fair!


Yana kebuluran!

Aku layan syakira lagik tau!! uhukkks
hips don't lie ma.. ;P

Hinanya kaki aku!!! huhuhu
kasut org lain sume mahai2..
kasut aku????

Ayam Dara yg akan pecah daranya bulan ni!
lalalalalalalalalala...

kapkek dari Her..
sedap nak mampos!

makanan dia mmg tip top!!!!
sedap sedappppppppppp

video

HURU HARA!!!!

17 comments:

eLYies said...

wakakakaka...lahanat kowang...gedik tak ingat aku..wakakakkaa

syoknya kowang berjimba2..sian aku tak dpt join..huhuhhuhh

tang makanan aku JELES>..huwaaaaaa

saveme_zero said...

ampehhh! kasi aku panas berapi je ni...wakakakak

Tinie said...

ceh!!
apsal x ajak daku ha???
melampau..
hik hik

Rafizah Nordin said...

benciiiiiiiiiiiiiiiiii
muakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
muntahhhhhhhhhhhhhhhhh

dah dah dah!!! korang memang KIJAM!

D.O.U.B.L.E...S said...

bestnyakan..bila sekali sekala dapat melalak cam tu..

lieya_latif said...

mmg meriah kak ai oii...aku tgk ni pun dah terase ke havockannyer....mesti gamat bilik tu kan......

yg penting cute la kak ai ko dressing in red.....marbeles gituuuu!!!

ayien78 said...

sgttttt marah...sue atleast ko tau gak diaorg dah pakat2 nk pegi
aku ni...tau pun tak....kalau tau dr awal aku boleh reserve cuti g berjimba2

mencik...mencik...kenapa aku selalu di lupakan.....
kijammmmm

Nur Syafawati said...

kahhhhhhhhhhh....x leh blah weh!!!!video tu!!!aku nak letak gak video ko ngan her kocok2..tapi takut korang lak malu krg!!!kahhhh...amacam tuan rumah.leh lotak ke???kahhhhhhhhhh..

nasz said...

sama la yies, aku pon jeles tang makanan n kapkek si her tu

nasz said...

sama la yies, aku pon jeles tang makanan n kapkek si her tu

oYa said...

best..best..best..best kalaulah dokat aku join uhuks2x

MUMMY ILA said...

AYOYOOOOOOOOOOOOOOO...ape yg cung tuu~~~!! aku ko..dia & mereka???...
mmg bestttt dpt berkoir beramai2.. kahhhh... gelek2 ramai2.. lepak ramai2.. kahhhh

shiemz said...

pergh! sekali skali tanpa somi n anak2... sehati berdansa sekali skala.. memang syiokkk!! huhuhu...

helena's said...

ni party ape ni kak ai??hahaha

Eda said...

tu dierrrr... soami berdoa utk keberkatan istri kat mesjid ..binik dok goyang inul ...kahhhhhhhh...

sesungguhnya aku jeles...
nanti aku balik ..bukan setakat gerudi 90 darjah... 360 darjah aku bagik kau!muahahahaha

F A R Y N said...

redbox pavilion mmg besh & makanan sana mmg sedapppppp..hehehe

Mama Herda said...

ya rabbii sgt aku gedik kahhhhh..aku mmg x sedar diri ms tu hahaha

klik klik (^_^)