6.5.09

::DEN DOMAM::


Tengahari smalam aku keluar kononnye nk bukak akaun Maybank. Jenoh aku drive dari opis ke Rawang! Kan skang ni kalau nk bukak account kene ke cawangan yg terdekat ngan kediaman. Payah tul la. Dah le smalam aku x dapat nk proceed sbb bank tak dpt nk baca cip ic aku. Bleh lak time2 gini cip ic aku rosak lak. Kene pulak aku gi JPN nk sahkan. Rupanya takleh gak sbb mmg betol cip aku rosak. Makanya smalam aku kene trus buat ic baru. huhuhu..dah le smalam muka aku macam mayat idup. Kene lak amik gambar utk ic. huh! lantak la kau..skang ni aku kene tunggu ic baru aku siap baru aku leh bukak akaun Maybank tu. Payah la aku takde RIMAU tu. Org asyik tanye aku ada maybank ke idak. Sampai ada yg bayar tudung masuk akaun laki aku je sbb x reti nk transfer dari Maybank ke CIMB aku. (si Reen JB + Syapak) :P Ada gak org lain pon bayar guna maybank laki aku. huhuhu...

Balik dari berurusan tu smalam aku dah KONG! trus aku balik umah amik along mintak temankan aku gi klinik. Dapat MC 2 hari. Ni skang aku kat umah la ni. adoiiii...giler bapak punye berat la badan aku.

Malam kelmarin ada gathering Mak Mak Ayam kat umah Ila Debab sempena menyambut Geng Mak Ayam kami dari Riyard, Si Teha Unta. Nanti2 la aku hapdet gambar aritu sbb aku kene curik gambar dari org lain dulu. keh keh..

Oh ye! KEDAI aku ada buat promosi sempena hari ibu ni. Tapi 5 hari je. Harga murah utk tudung ID Printed + Selendang Shiffon. Gi le tengok..kalau tak beli untuk mak pon takpe..beli la utk diri sendiri..hihihi

K..aku nk rehat jap.. bubyeeeeeeeeeeeeee


5 comments:

ctm-cak'on said...

kakak ai, ala siannye demam lak...akak take care ek, tdo puas2 kasi rehat spuas2nye taw! ni mesti kes sibuk sgt dgn bisnez ni ek kak!? jgn lupa telan ubat ek ;)

☆ lieya latif ☆ said...

sian ko kak....tdo puas2 tau...makan panadol tuuuu.....take care

saveme_zero said...

sib baik dpt MC 2 hari..rehat kat rumah..dok diam OK.

fazilzura said...

kak mon .. ko dh kene ada asst ler... bdn x larat dh tu ... dh ler makin kurus .. bnyakkan rehat key

el said...

mc lg...syok betul
ha kau g rehat...tudung2 bagai tu tggl jap..body pun nak rehat gak..otak pun nak santai gak..berdekah3...take care ok bebeh

klik klik (^_^)