20.5.09

::LAWAT BOSS KT SPITAL::


Memang skang ni musim org sakit la kan? memacam jenis virus keluar..isk..Hari Isnin haritu, kami kt opis dikhabarkan boss kechentaan kami masuk spital. UIk!! cam tak caye je. Mr Gaban pon leh jatuh sakit ooo. Sebenarnya hari isnin tu Bos ada janji nk angkut kitaorg gi lunch. Tp lain lak planning..Luch hour tu kami seopis ngi lawat dia kat Spital Ampang Puteri pulak.
Ayoyo..kenapa ngan kau bos? isk..sian pulak tengok dia. Kekurangan air dlm badan sbb muntah2 teruk dari hari Ahad tu. Dan harini kawan opis aku bagitau Bos aku kene masuk skop dalam pewot doc nk cek detail. Harap2 bos takde apa2 sakit yg kronik k..cepat2 le sembuh. Boleh kuar spital cepat. Kalau bos sakit, sape nk sign gaji kami?? hihihi.. Tp ada dialog kebetulan tau. Masin oo mulut boss aku! mulut aku pon masin gak..ngeh ngeh

BOSS: huiii..skang ni mana2 yg ada related dengan yg kene virus H1N1 tu sume kene kuarantin kan? Seminggu tu! ALASAN DAPAT MC DUDUK KAT RUMAH..hua hua hua hua (cara gelak bos-bos)


Sekaliiiiiiiiiiiiiiiiii...esoknya (smalam) staff sendiri yg kene kuarantin kt umah. keh kehh..
Pastu aku pon hari Isnin tu sibuk gak cerita ngan opismate anak kawan aku, Ayien 3-3 masuk wad sbb coxsackie. sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...anak sendiri pon kene..!!! sangat2 kebetulan..

Kan sepatutnya bos aku nk banje kami makan. Dia tunai kan jugak tau. Dia suh manager kami, Ezlie tu bawak kitaorg gi makan restoren yg ada kat depan spital tu. Ok gak restoren tu. Restoren masakan Thailand, tp cozzy skit la tmpt dia. Mahal nk mampos ok..kami makan 7 org kene bayar $300 lebih. Isk..sib bek boss yg banje..muahahahaha..Oh ye! gmbr boss takde ye..takkan aku sibuk nk suruh bos aku posing lak atas katil tu kan..mampos aku tak dpt gaji bulan ni! keh keh


Amir yg gelojoh pilih menu nk makan apa..keh keh

Lynnda Gebus + How

ai the ting tong

aaa..bagi ikan siakap 3 rasa 2 ekor..daging, bla bla bla

boleh la tahan lawa tmpt ni..


air kami yg penoh dengan bunga orkid..
rasa-rasa dowang guna balik tak orkid ni utk air customer lain??
bluwekkkkkkkkk :P

En halizan yg dah tahan napsu nk makan!

haus beno kamu ye Amir??

Me + Kak Lina yg tgh bunting tp tak nampak cam bunting pon..
hihihi

tomyam sorang semangkuk yg ada udang besar, sotong, lala bagai..

tu dia aihhhh

gambar lala yg aku order takde lak..lupa nk amik.. jakun sangat makan..ngeh ngeh..

MEKASIH BOSS!
CEPAT-CEPAT SEMBUH TAU..


Mekaseh gak kat semua kengkawan yg mendokan opet cepat sembuh ye..
Thank U, AILEBIU ALLS!


8 comments:

elly @ suely said...

ohooo makan besar woooo, lapar lak aku nengok makanan2 tu kak.... hhehee

☆ lieya latif ☆ said...

wa wah wah bos sakit....ko makan busat kak yeak hi hihi.....meleleh aku tgk kak ai lauk2 pauk korang tu....

kak, sian opet kan.....semoga cepat sembuh....kalo ikutpengalaman lieya dulu, seminggu jek dah okey tu....

aRe_uDear said...

salam singah2 tn rumah..
cantik r blog..
jom kite xchange link jom..

fazilzura said...

oit .. org lain sibuk makan .. dia sibuk posing

Jiey^Mien said...

Cantik2 la gamba yg akak amik. Akak pki kamera apa? siap ngan edit2 bagai ke?? Tingin nk blaja

~~ciklinn~~ said...

sungguh bagusih bos kau kak...dlam dia duk sakit tetap ingat nak belanja korang... sedapnyer makanan tu semua..

FaizAmYAirieL said...

baik hatinye bos...sakit2 pon masih tunaikan janji..bagos bagos..mmg masin mulut masing2 kan..ehehe tp kan skrg mmg banyak no virus n org x sihat sane sini..kat opis aku ni pon ade sorg selsema n batok...takot aku nak dekat..ekekeee

saveme_zero said...

sdap tak kak ai mkn kat sini,belah mana erkk. tak pasan lak aku rest ni.

klik klik (^_^)