23.5.09

::MIMIE DIKERJAKAN ALONG::


Si Along berangan jadik makeup artist la pulakkkk...sian si MIMIe jadik mangsa...!! Untuk pengetahuan kowang, gambar2 ni sume Along tangkap sendiri tau..kretip gak ooo. Sama cam mama dia jugak!! keh keh



Ala..ala Arabian

macam ninja lak mama tengok Long oii..

Sebenarnya tudung ni mmg MIMIe punye.
Mmg aku sentiasa sarung kt kepala dia.
sian dia botak!


aku x tau apa motif dia amik gambar ni..kahhhhh

Ayoyo!!!
Toyol Jelitas..

Kowang pasan tak? MIMIe takde bulu mata!!
AJ janji nk kasi bulu mata pelsu yg dah tak guna kat aku..
Bila wei?? cepat la..sian MIMIe aku ni..

My Eldest Doter

Doter + Model


6 comments:

Anonymous. said...

Eh jap jap. Ini Along make-upkan ni? Wah, nice la!

sayalahfaizul said...

mesti mak die sibuk mengajorkan along buat... pastu wat2 inesen (innocent) lak kan? x gitu kak ai?

nabilah_2908 said...

cun dh mimie tu kak..hehe..(^_^)

Dj Epoi said...

Botak yang JULITA!!!!!

Walaweiiiiiiiiiiiiiii

BOTAK dah ader Pakwe blom ....ngehx3

Jiey^Mien said...

Pandainya.. Kecik2 dah terror..

Rafizah Nordin said...

besan,gambo yg last yg along & mimie tu aku tgk cam mimie ko tu sesaje melentokkan kepalanye kat along...ish cam idup lak mimie ko tu besan oiiii

klik klik (^_^)