8.5.09

::KAIN DAH SAMPAI! AKU JAKUN!::


YEAHAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Giler aku kan?

Aku ni tokei kodi online, tapi seumur hidup TAK PERNAH aku order apa2 online punye barang!! kahhhhhhhhhhhhhhh....Ni ler first time aku beli online. Ya Allah..sangat la aku JAKUN!! kui kui kui..


Mekaseh dari Tokei Kodi khas untuk Tokei Kain Bazar-Ria, FIEZZA. Cantik2 ooo sume kain-kain yg dia jual. Kalau kowang nk tengok..klik kat BAZAR-RIA


Mekaseh ye Fiezza! Kau punye services pon mantop cam aku gak. Harini bayar, esok dapat! kahhhhhhhhh..Semoga kita sama-sama berjaya ye Tokei Kain..muahhhhhhhhhhhh...




cantek....


ni untuk baju..
nanti kat dalam aku pakai le baju inner aku tu,
tak payah buat lining.

yg tebal ni utk kain


TARA!!!
dah siap jadik baju kurung!!!

ahaks! AKU TIPU!

sesuai takkkkkkkkk???

Best!!!

Ntah apa hantu yg rasuk aku bila tengok kain-kain yg kau jual tu Fiezza oii!
Sebabnya aku ni bukannye jenis pakai baju kurung pon.
Mmg kain-kain kau tu sume cantek2.
Harga pon tak mahal pon..
Insyaallah, ada rezeki nnt aku beli lagi ngan kau ye..

6 comments:

saveme_zero said...

lawa la kak ai...kenan lak aku

nasz said...

CANTIK KAK AI

atie said...

Cantikkkk kain ko ai...ni buat aku jeles, nak g tengok jab blog nieza nih.....eh ada blog ke dia???? haha sengal!!

~~ciklinn~~ said...

cantikk kak ai kain tu... linn pun tak carik lagi kain utk baju raya hehheehhhe

linn lagilah kak oii sethn sekalik jer buat baju kurung...huhuuhu

helena's said...

ka ai nape kain beli same ngan kite ne..hehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kakak ku sayang...
sorry le lambat komen...
ateee..x kije...
ari ni baru menjenguk blog..
time kasih le pomote kat blog...
mantoppp gituuu...
akak suke, saya lagi suke...

ye..sama2 ler kite berusaha untuk menjadi para2 tauke terkenal..wakakaka..

tenkiu toke kodi...
tokey kain jual ye....
hiks

klik klik (^_^)