15.5.09

::SILAMAT BILANAK BABY BALU::


Smalam laki aku bawak balik kotak comel ni. Aku ingat ada org nk kawen. Sbb last time anak tokei nk kawen dia bagi sume workers sekotak kek. Rupanya kotak tu gift sbb ada sorang kerani tu dah beranak. Baby tu nama dia Joxin Tan. Sedap pulak nama Joxin tu kan? Jom kita tengok isi dalam..



macam-macam ada..
meriah je kan?

ada fruit tart

Ada kueh..
Ntah apa nama kuih ni ntah.
tp aku tau dia liat2 pahtu dalam ada kacang merah tu.
Masa aku kecik2 dulu duka gak makan,
jiran sebelah umah rajin buat kuih ni

si JIEJAH musti tau nama kuih ni..
Apo namo kuih ni Jah???
try kau tanye Lokong kau tu..

edited : dah tau nama kuih - ang ku ke
mekaseh ye Jah..ai lebiu :)

ada telor merah..
tp dalam telor biasa je..
saje kasi kaler merah skit..
mau kasi ONG ma!!

Kad Baby Abg Kaman je yg bedal Fruit Tart tu + Telor. Kuih tu dia geget skit je nk rasa. Aku tak makan apa2 pon sbb tekak aku ni dah set nk makan...makan apa ye?? Tiut..aritu aku ckp aku tingin nk makan kepsi kan? kan TIUT kan?? Ha..KEPSI!! Lalalalalala...ada org nk banje aku owh..suke makcik!


8 comments:

FaizAmYAirieL said...

joxin? nasib x toxin..ekekee...

helena's said...

akak tgk shoutbox!

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

ko mkn kepsi hari ni ek???
silakan...aku makan pizza hut plak..huhu jap g aku tepek..biar ko berliurrr n memberontak nak makan pizaa gak..hikhik

jiejah_deen said...

uikkkkkkkkkk ai ,
aku kenai kuih tuh tp aku x tau nama.

boleh dak jawap gitu? wakakka
karang aku tya lokong ehhh ;P

♥ Eda ♥ said...

aiyooo..bilanak bag hadiah huh??bukan dpt hadiah ka?????

jay said...

kak bg no.phone..this week birthday anak aku..igt nak jemput aris sabtu nih..tuh pon kalo sudi..email kat aku je no.hp..jayromza@yahoo.com.leh kenal2 lebih dekat..tak jauh pon putrajaya jek..

jiejah_deen said...

ai
aku dah dapat nama kueh tuh
'ang ku ke' ..haaaa bahasa cina punya nama tauuu.
x de nama malay/english wakakaka

fazilzura said...

kalau cina banak telor meroh tu mmg wajib ..

* joxin.. sib baik bkn JOON

klik klik (^_^)