8.5.09

::HARI IBUKU::


Kelmarin lagi aku dah dapat suprise present dari anak-anak aku. Terharu giler aku. Patut la aku carik tabung Along takde. Rupanya dalam diam-diam dia korek kuarkan duit belikan aku bunga + kad. Kalau nk tau, kad tu special dia request mintak makcik kedai buku skolah dia belikan utk dia tau!! Terharu sungguh aku! huhuhu..paling aku tak tahan, kata2 yg dia tulis dalam tu. Memang buat aku menangis.. ayoyo..sayang mama kat anak2 mama sume tau..


thank Q along..

seropa tak muka kami??

ni ler kad yg dia mintak makcik kedai buku tu tlg belikan..
cantik sangat!!!



huhuhu..
TERHARUnye aku!!!



kad ni pulak dari the notty bb qitie..
dia kaler kat skolah.
bila dia tengok along kasi,
cepat2 dia selongkar beg skolah dia.
bagi aku kad ni..


alolooooo..

Thank Q BB..
sayang anak mama ni tau!


Tp sian angah..dia trus nangis bila tgk sume bagi aku kad.
aku tanye kenapa?
dia ckp dia dah buat kt skolah,
tapi tak sempat nk kaler habis lagi..
kad mothers day tu teacher dia amik.
aku rasa teacher dia nk tanda kot..
aku ckp ngan dia takpe la..
takde kad pon mama tau angah sayang ngan mama..



16 comments:

Redbloodsnow said...

wahhhh bestnyerr. so sweettt la anak² akak :)

hapie mother day kak :)

ppb_ppkp said...

syoknnya ko kak ai...bestkan jadi mak..xsabar nak jadi mak,,
kak ai..slmt hari ibu

elly @ suely said...

alalala... besnye... terharu kan anak2 buat suprise camtu tok kite... ank2 pompuan memg kt sedia maklum kan, memg leh hrp la bab2 nie... ank aku lelaki, tah pandai ke idak wat cemni kahhhhhhhhhhhhh

nasz said...

adeh kak ai, aku pon ikut terharu sama. seronok nye ade anak2 ramai mcm ko kak. dorg dah pandai buat surprise sume. ape2 pon, selamat hari ibu buat ko ye kak ai...

eLYies said...

terharunya ...bestnya tgk anak-anak dah beso..dah pandai buat surprise kat mama dia..huhuhuhu.....cukup tersentuh

helena's said...

alahai bestnye...mesti terharu kan,,

sweet sgt,,rase mcm nak ade anak pulak,,haha

AkMa said...

bestnye kak ai dpt surprise dr anak2..kalau anak dah besar mcm tu la kan..ape2 pun selamat hari ibu..

♥ Eda ♥ said...

alahai terharunye aku bace werhhhh.... ayat along nampak matured...bestnya anak2 dah pandai hargai ibu ni kan...

D.O.U.B.L.E...S said...

bestkan kak...anak ramai...sedih lak aku tengok along tu ye...pandai dia..nak gak belikan mama dia hadiah....

FaizAmYAirieL said...

hwaa...terharunye aku dgn anak2 ko kak ai...smg die terus menghargai ibu die yg kuat semangat hingge ke hujung nyawa diorg...smg anak aku pon camtula hendaknye..ehehee

Bibu said...

nitik air mata aku huhhuhu

jay said...

betul lah kak ai aku pon terharu bace kad tuh.smp bulo mate aku nak gak tgk pe C along tulih..

shi3la said...

wahhhhh terharunyer haku bacer kak...

along mmg anak yg tahu menghargai..kak bertuahh ko kak...

Nur Syafawati said...

sayu lak aku bace entry ni kak ai..baik2 anak ko ni...sejuk pewot ko kak..aku pun harap anak2 aku esok ikut contoh teladan anak2 ko ni..insyaallah...slamat hari ibu utk ko kak..

saveme_zero said...

sebak hati aku

iera_ayen said...

1st sekali aku leh feel apa ko rasa..aku tumpang bahagia sgt n jauh sudut ati aku ... anak2 aku menghargai aku mcm mana anak2 ko... mcm sya kata, sejuk perot ko zah.

ntah naper, bergenang air mata aku baca entry ko ni... naluri kita sbg ibu mudah sgt tersentuh kan. kekadang, kakak n adik berebut2 peluk aku, cium pipi..naper semua tu?? sebab aku tahu...deme sygkan aku...Syukur Alhamdulillah!!!

klik klik (^_^)