6.5.09

::OPET::


Camni le keadaan aku anak branak dalam tukun tu bila berjalan....




Opet berlakun buat2 tido..
walhal pegi blakang tu sbb nk kaco kakak dia tido..isk!


Mata aku cengkung dah kan??
muka pon pucat je..
huhuhuhu..
dah jadi real KELIWONS!!!!!




THE OPETS

Align Center


9 comments:

MUMMY ILA said...

opet notty... heheh...

Nur Syafawati said...

aku tegelak abg kaman nyanyi mulus kudus tu..kahhhhhhhhhh...tarik tul2 bang!!!jgn terputus urat kentut udah..
oit opet..kamo ni comey bangat eh..mmg muka abg kaman la kak ai...cian aku nengok along tido bawah tu..huhuh..bb concer abis sit..hehehe

kasihatie said...

noti gak opet nie...cubit kang..hehehe

FaizAmYAirieL said...

comeynye opet ko ni k ai...ehehe..notty lak tu..cute giler...ekeke...

fazilzura said...

heheh opet..pandai dia kene kan akak dia...

akak g jalan2 ke mana ni kak ..

☆ lieya latif ☆ said...

COMEL KAK......abis sume bende nak dikupesnye dlm kete...same kes cam mija laa...ringan jek tangan aku penampar tangan die kalo die dah start kobek aircond ke radio ke....he he he he

kak, comel jek suare ko kak kan....secomel tuannye jugak....(haiktuih, nape aku kuarkan statement nie muewakakakkaak)

nabilah_2908 said...

coeml nyer opet..pp die tmbm..ee..geram jer tgk die..hehe..org lain tido..die x tdo2.. :)

el said...

ai..ko ngk tgk ke keliwon sbnr..TUNGGUUUU..berdekah3

saveme_zero said...

ewahh..koke dlm kete ker..hahahaha.

klik klik (^_^)