2.3.09

::AJ NYANYI::


Sape aritu ade yg tingin nk dengar sore AJ, ni ada aku rakam dia nyanyi masa ngandamkan (persalinan baju) anak buah kami kawen aritu..Ni first time dia bawak lagu perpisahan ni. Ok la..not bad. Makcik2 yg tengah rewang sume tekojut dengar sore jantan AJ! keh keh..
Nanti aku kuarkan entry anak buah aku kawen tu nnt. Dia amik full package dari AJ. Semalam adalah penghujung majlis dah semuanya berjalan dengan lancar. Ramai yg puji hasil kerja tangan cintaaliah gallery. Gud Job Bro!!


video

7 comments:

chykeenzachary said...

yeay..or first bg komen.keh keh keh.. no komen kak...

Tinie said...

bravo bravo..
mmg benar apa katamu..sore jantan habisss..
malaptup
best

Zanna_MamaBatrice said...

sedap sora adik ko kak
giler arrr....
udah ler pandai make up
sora sedap plak tu

ummu_hanis said...

woi cantek. ko bgtau kat budak emsem tu kalau die masok AF sok, akak sure vote die punye ler. ohhhh.... tergoda sudah.

lieya_latif said...

kak, mmg best sore si AJ nie...aku penah tgk die laa kat promo AF...sayang laa die tak dpt masuk kan....sebab lieya rase die ade potensi laaaa......

helena's said...

best la sore dier..suh la masuk af,,ekeke sius best!

wordlesslive said...

akak...

1st time komen..
hehehe..
gile sedap sore adik akak..
sebijik cam anuar zain..

kim salam la ye...
hahaha

klik klik (^_^)