18.3.09

::GAMBAR PANAS 18SX!!!!::



KENAL TAK BUDAK CUTE NI

MAK-MAK AYAM??????????



Gambar ni panas lagi oooo..Fresh giler! Baru je dlm 10 minit tadi minah ni datang opis aku. Giler la kau SYA!!! Sanggup kau nk mengelat punye pasal, sampai ke sini kau antar nasik lemak Petaling Street tu ye? Sian kau jadi despatch arini. Suh le bos kau carik budak despatch syapak oiii.. isk!
Tp aku tau, kau mmg suka merempit-rempit time keje kan?? kan?? ni kalau Rosyam baca blog aku ni, mampos aku! Lantak kau... kahhhhhhhhhh

Mekaseh bebanyak ye sya sayangggg...kasi aku nasik lemak $1.30 yg malatop tu. Bau pon aku tau sedap. Aku suke giler tengok bungkusan tu. Musti kompom sedap wei..x sabar dah aku nk bedal nasik lemak kau ni. Nambahkan lagi sedap, sbb FREE!!!! Rezeki namanya tu...TQ!!


Chumell giler kentang kau sya!! Sumpah cam budak skolah!!

tengok tu..isk isk isk..

chumellnyaa..(bunyik dah ade unsur2 lesbo..)

Cak!!

gambar ni aku paksa budak despatch yg lalu kat situ tangkapkan.
ni percubaan pertama.
tak brape nk menjadik..mana tak? aku tengok tangan dia terketar-ketar!!
wakakakakakaka...terpana ngan kechumelan si Syapa ni kot...

Ha! ni baru jadi..
mekaseh ye adik depatch!


ni ler nasik lemak tu..
besar giler!! ni sebungkus je tau.
sya ckp pakcik tu siap letak hati ayam bagai.
nasik banyak, murah lak tu..
huhuhu, tak sabarnya aku nk bedalll!!!!

Ramai pulak yg sibok nak tengok isi dalam...

ha! tengok! jilat screen tu..keh keh


14 comments:

nasz said...

tak aci, kak ai dpt nasik lemak, aku nak jugak!!!

saveme_zero said...

aku nakkkkkkkkkk! syapa! ko mcm bdk tak cukup umo la...wakakakakak

shi3la said...

ko kak..mmggg laaa cekap giler..sekejapan sajork..lam dok bz pon ko leh hupdet blog erk..
jakun haku tgk ko tau..*sesuwai ker perkataan tuh..ahh lantakk...*

~~ciklinn~~ said...

mmg comeii kan budak tu sejak pakai rambut tu... nak2 dia pakai baju camtu siap merempit lagi.... mmg kena ngoratlah... hahahhaha

seb baik jauh..kalu dekat mau ku suruh dak syapa ni hantar kat umah nie.. kak apasal tka bukak nasi tu..nak tgok... ngeh ngeh ngeh

FaizAmYAirieL said...

weh syapa...x acinyer..kak ai dapt nasi lemak tu..sedapnye..aku suke nasi lemak bngkus camtu..gedabaknye nasi lemak tu ..mcm 2 bungkus tp rupenye die tarok getah kat tgh2..nmpsk mcm 2 bungkus lak..ekekee...

chykeenzachary said...

ya allah.. ape bagak sgt bungkusnyer tuh?hahahahh

el said...

a'ah aku pun nak tgk nasi lemak tu..cer KO BUKAK...hehehe...syapa ko mmg KIUT ikat rmbot cam gitu..mmg cam dak sekolah...tu ada lesen ke x tu..hahahaha
sure org kata mek sbelah pki tudung tu..mak ko...lagi GEMPAK TONGEK..kahhhh

noreen-bulan said...

MAK OI...BESAR BUNGKUSAN DIA RM1.30 JER...
HUHUHU...ORG BUKIT BERUNTUNG PUN NAK GAK....

MUMMY ILA said...

untuk aku takde pun sya :( opis aku dgn kak ai bukan jauh sgt.. dokek je..kalau jalan kaki je jauh...

aku nak gakkkk... chumel cam anak dara.. kahhh...kembang setaman bontot ko kangg!!!!

sis_nita said...

alahaiii.. lapornyerr akak nengok nasi lemak tu walaopon berbungkus..

Bibu said...

alang2 ko nek moto tu syapa..pe salahnye ke haw par trus ekeke

Nur Syafawati said...

kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
korang ni mmg sgt kelakor!!!
mcm ni citenyer..maafla yer kawan2 yg x dapat nasi lemak tu..maybe kali ni rezeki kak aizah kite..hehehe..ala..kebetulan aku lalu situ..nak gi bayo bil..x salahkan..aku kasi dia je...dari terbuang begitu saje..hehhe...nanti..korang2.sape yg gi klcc park ahad ni..merasa la nasi lemak ila pulak..ngeh.ngeh...

♥ Eda ♥ said...

haku ingatkan si nabila huda yg duk bag ko nasik lemak tu... hehe..kembang jubo ko syafa oii..hehe..

nasib nasik lemak tu..sebab aku tau nasik lemak syafa tak sebeso tu..kahhhhhh

Mama Herda said...

amoi..kalau anta penang delivery brapa...hahahahahahaha...gaya red devil ni pun dah mcm despatch haaaa..bley leee ko buat part time sya oiiiiiii...

k.i..ko sgt jelita pd hari mkn n.lemak ni...mklumleee nk jumpa lesbo kene cantik2..hahaha..

klik klik (^_^)