16.3.09

::DANGDUT ANAK AYAM::


Dah lama giler aku simpan video ni. Sampai aku lupa lak nape si Iena, adik aku tinggalkan anak bambam dia, Dillah kat aku. Tak salah aku masa ni aku dlm MC baru kuar wad kot. Isk! lupa la aku. Yg pasninya masa ni aku still makan steroid yg menyebabkan muka + badan aku kembang cam besen!! kih kih..

Tengok le betapa gediknya kami anak branak! Mampos aku si Iena tengok apa dah aku ajar kat Dillah. Rosak anak buah aku! wakakakakakakaka...
AMPONKAN AKU PENUNGGU GIGI!!!!





~Angah tu majuk sbb Dillah amik mic dia..keh keh..lantak kau le bebudak oiii..ayuh kita dangdut yokkkk!

10 comments:

Big Mamma Bukhari said...

ooo.. kamu ketahuan.. amboi kak aii!! kalah inul dah tu.. notti dia ni tau!! ehhee..

kakngah said...

mak aiii.... ronggeng ko anak beranak. parti liar eh?? bagus2. aktiviti sampingan yg sihat.

shimazahar said...

perghh.. gelek jangan tak gelek..
yang best nengok opet gelek.. perghhh kalah inul... hahahaha.. along kan main lagi bergelek.. ANAK SAPA LAA TUU!!!!...... cian angah tak join.. ko beli laa lagi satu mic.. idok klaa budak tu gaduh... hhehehee

MUMMY ILA said...

amboi ko!!! kalau aku ada...WAJIB aku & izz join the club!!

ewaaahhhh...gelek izz!! geleekkkkkk!

sis_nita said...

tetiba akak gian nak bergelek lak ngan anak2 dara akak..

Bibu said...

ewah..si oopet tu pon gelek gak..adeh!mmg ratu gelek mama ko ni oopet!

saveme_zero said...

adoii..sakit perut aku gelak weii..wakakakakak. MAK yg lebih2 ni..hahahaha

nabilah_2908 said...

cutenyer ank akk yg kecik tue..hehe..cian angah..muncung jer.. :)

Tinie said...

hahahahaha
best giler..
bam bam pun pandai joget erk..hik hik..
comel sungguh anak2 mu

♥ Eda ♥ said...

wahhh dah train dari awal lagi nampak... perghhhhh gerudi satu rumah...tak bergegar ke flat tu...hehe

mek ko ke yg baju belang2 tu?? kenapa macam sebaya ngan dorang je... kompius kejap ni....

klik klik (^_^)