21.3.09

::JOM MCD::

Teringin lak nk makan ayam mcD. Tekak aku ni sebenarnya tak brape minat ngan fastfood2 ni. lelagi mcD. Sebab aku tak brape minat makan burger kot. Biasa kalau mkn kt McD ni pon sbb nk angkut anak2 aku je. Tp ntah nape dari kelmarin tekak aku tingin sangat nk makan ayam pedas terangkat jubo kt sana. Ni ler first time aku rasa giler murah aku makan kt McD. Yelah, aku amik 2 set je utk aku + laki aku (kongsi ngan Opet). Biasa kalau aku bawak angkatan tentera aku, musti abis $60 punye kt sana..huhuhu...dah anak ramai, tekak pon banyak! biasa le tu..hihihi


Opet tgh tengok abah dia milih sorat kabar..

kontrol la tu..!

sedulang tu utk Opet sorang tau!!
aku orderkan utk dia ayam yg regular,
ayam spicy juboq aku jugak yg dia bedal..
ha, amik kau! berpeloh2 makan!


ayam giler terangkat juboq!
aku suka ayam mcD dari KFC punye
sbb ayam kt sni fresh + sedap!

utk Opet + Abah


Elok je lepas aku abis aku kokok (pinjam jap bahasa kau EL!) tulang ayam, dtg sorang budak pompuan ni kununnya nk buat survey. Aku pon melayan je..ala, bukannya apa..isi nama + tick je borang mcD tu. Cam nk tanye camne service dowang bagus ke idak. Ala..dah ade budak kecik kat situ dia pon suka la nk main ngan opet aku tu. Tanye la nama opet apa. Leh lak aku jawab 'Qistina'! "eh..bukan, nama dia Elysha. Qistina tu nama kakak dia" budak tu "ha??? dia ada kakak?" "brape anak akak?" aku ckp le anak aku ade 4 org, yg lain sume kat kg. Dah lain lak yg disurveynya!! (maaf, ni edisi riak) "4 org???!!! eh, umur akak brape??" "23, eh..32" ;P
"Betul kak..muka akak nampak muda sangat!" pastu aku senyum je..laki aku jelah yg over. Dia mmg suke kalau ade org duk puji2 aku. Muahahahahahahaha...RIAK bukan? Maaf. ;P

7 comments:

el said...

riak lah smpi jubo pun xpe..aku x kesah...kahhhhh gmbo mak opet nye mn...

iza iziana hasan said...

tidak di nafi kan...
ayam MCD mmg lagi sedap dr KFC..
PERGGGGHHH... terangkat jubo ye kak ?
hahhahaha

nabilah_2908 said...

hrumm..
xslh pun pe yg budk prpwn tu ckp..akk mmg nmpk mude g..
ikhls tau puji nie.. :)

ppb_ppkp said...

hahahah...btui la tu kak ai ape yg budak mc d tu kata..ehehhe...riak.jgn x riak...

noreen-bulan said...

terangkat la juo td ek...abis penuh satu mcd td agak nya..huhuhu

FaizAmYAirieL said...

kak ai..aku pon lebih suke ayam mcd dr ayam kfc..memg terangkat jubo pedas die...riak la ko kak ai..tp ko mmg nampak mude dr usia sebena pon..tp 23 tu melampau krn lebih mude dr usia aku lak..kahhhhh

♥ Eda ♥ said...

aku pun prefer ayan goreng mcd daripada ayam kfc...ayam kfc cam jemu je..hehehe... untung opet...mak kau bwk g mcd time ahkak2 mu takde yer....

klik klik (^_^)