22.3.09

::SEPAGI BERSAMA ZIE BRUNEI@KLCC::





COMING UP NEXT


Mak Ayams Gathering with Zie Brunei at Taman KLCC
_ 22 March 2009

10 comments:

noreen-bulan said...

huhuhu....daku sedih tak dapat join...byk sbb nya...yg utama nya..amir tak nak bawa sbb damia kecil lagi alasan klcc ramai pendatang n lg satu nya mlm td damia tak nak tido....so pg td pkl 10 br bgn...
meriah bgt...jeles...jeles..jeles..

Nur Syafawati said...

WEH KAK AI..KO SAJE JE SIMPAN GAMBO2 YG LAIN YER..NAK TGKKKKKKK..KAHHH..AKU DAH ABIS UPLOAD DAH..TAPI AKU TAU..GAMBO2 KO MESTI GEMPAQ..SEMUA STOK PORNO2 NYE KAN.KAHHHHHHHH...CEPAT2 UPLOAD..X SABO NAK NENGOK!!SILA KE BLOG AKU.NENGOK GAMBO KO YG DAH MCM MONKEY DAH..TERKINJA2..TERPANJAT2..KAHHHHHHHHHH

Rafizah Nordin said...

besan,mmg sgt besh gather tadi...yg pastinya hevox giler...
akhirnya kiter bertentang mata jgk dengan zie yang putih melepuk tu...dgn hana yg cumey itu & hj rock yg ensem itu. hehehe....

fazilzura said...

wakakak kak ai saje simpan gambo yg seksi2 tu .. wakakakakk
x sabo aku nk tgkkk.. kite tgk sapa yg kenaaaaaa

♥ Eda ♥ said...

la seketul je..ampessss :P

MUMMY ILA said...

simpan jgn x simpannn.....


kahh..esok masih ada..

kahhh...

kali ni aku MENANGGG!!!x tido aku semata nak g jumpa zie ni. (tipu jek)

mummy airell said...

waaa....jeles2!

ZiE said...

tq kak ai sebab sudi jumpa kami sefamily ye.. sayanggg kak ai... nak nangis bila nak balik tadi tau... aduhhh bila terkenang sedihla pulak. Insyaallah lain kali kita jumpa lagi ye

elly said...

meriahnyeeeeeee.... bestttttttttt

FaizAmYAirieL said...

nape pic ko teramatla beso kak ai? sakit bijik mate aku...susah aku nk carik gambo aku..kahhh...i nk sound u nih kak ai..jgn tepek gambo2 i yg menampakkan ape2 yg tutt hokeh...kahhhh...

klik klik (^_^)