24.3.09

::TOKONANG::


Tengah aku kebek2 gambar yg ade kat file aku. Terbukak lak gambar Anniversary yg ke 10 aku tahun lepas. Keh keh..syiok ooo time tu kene andam balik. Ngan adik sendiri lak tu! very the vogeh vogeh!! Tp yang tak syiok tu sbb separoh anak2 aku takde. Dowang coti kat kg masa tu..huhuhu..Insyaallah, Ulangtahun ke 15 nanti aku nk nk wat outdoor photo shoot lak ngan anak2. Insyaallah..mudah-mudahan perkahwinan aku ni kekal bahagia hingga ke hujung nyawa. Kalau kowang sayang aku yg mereng ni, kowang doakan la aku bahagia dan mudah-mudahan masa tu aku still superwomen cam skang..aku terbayang kot2 time tu aku dah berkerusi roda plak..huhuhu.. :(


Kalau kowang nk tengok balik sesi gedik PENGANTIN TUA tu, click kat SINI & SINI JUGAK


BEFORE..

(syaitonnnnnnnnnnnn)

AFTER

(mata kelip-kelip..)


kowang yg mengeTAG dan murah hati bagi kat aku award bagai tu, esok baru aku tepek kat sini ye..mekaseh kengkawanku sayanggggggggg....muahh!

17 comments:

T.u.Y.a said...

amin..semoga segalanya akan berpanjangan..semoga sumenya bahagia n ok2 aje..yang penting kak ai tetaaappppppppp the sempoi...

nabilah_2908 said...

moga akk di kurniakan kesihatan yg berpanjangan...Amin..(^_^)

el said...

jubo ekau lah nak tokonang2...ate kamoo mmg saje jek nak ulang tayang cite n gmbor tu...alahhhh ulang tayang juta kali pun xpe...eden x kesah...kahhhhhh
pirahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iena hamdi said...

2 tahun lagi aku 10 thn gak.. aku nak gak la gambo mcm ko... hehhehe

agak2 muat lagi ke tak baju nikah aku tu eh?

kakngah said...

ish.. cam bes jek jd pengantin lapok, tingin pulak. cer ko kebek2 kt adk ko, bg aku qotation...
sebaya yer usia perkahwinan kite...

green apple said...

ni kalau ko artis fofular ni, aku tempek gamba yang first tu kat internet, tajuk dia 'ARTIS WANITA GHAIRAH???'


ok tak?

iza iziana hasan said...

moga kekal hingga akhir hayat...
insyaallah x kan duduk kat kerusi roda..tp dok kat atas pelamin kali ke 60..hehehe

F A R Y N said...

kak..ko mmg cantek ...
sila sponsor untuk wedding aku nanti yer...hahahahaa

Bibu said...

hehe edisi pasan 23 ye?layaaaaaaan ekekeke
ps: BLOG DA BOLE KOMEN YE! NO MODERATION.SILE KOMEN SAMPAI TETONGGENG!

Emy Omar said...

Kita doakan akak dikurniakan kesihatan yang berpanjangan..insyallah
Kak,jom ambik hadiah dari kita..

madamct said...

muahahahhaha

ni mesti kes ko suka gambo ko mekap2 kan jah?

tu yg terkonang2 bila ko rasa ko cantik lebih bila bertepek mekap kt muka ko tu


kang yg ke 15 taun..ko wat sekali ngn kenduri..aku leh jd ko nye pengapit..

ahaksssssssss

Big Mamma Bukhari said...

t pun suka pakai make up.. nampak lain skit muka kitakan? adalah seri skit gitu.. t x brp lawa.. tu yg kena make-up2 skit tue.. hok aloh!!

suhida said...

kak ai ni memang lawak la..kehkehkeh..rugi ar tak dapat jumpe kak ai masa korang berjimba2 kat klcc hari tu..huu..

sis_nita said...

ai.. bulu materr ko tak dapek nak mengalahkan bulu materr penyanyi pompuan fabeles cat masa diyerr perform kat konsert manerr ntah.. panjang gilosss lerr bulu materr diyerr.. tapi ko lagikk kiyut laaa.. hahahah! puji ikhlaszzz nehh..

♥ Eda ♥ said...

syaitooooooooonnnn...larikkkkkkkk!

Nur Syafawati said...

walaupun taring ko tu menakutkan aku..tapi aku tatap sayang ko kak..sbb ko mmg kakak yg cun!!!ngeh..ngeh.bodek skit..

☆ lieya latif ☆ said...

kak, aku admire tang solekan mata tu.....hanye solekan mata jek boleh merubah segala2nye....tapi ko mmg cun pun

klik klik (^_^)