28.3.09

::CRYING HOUR::

TEPAT je pukul 8:30 tadi aku pon padamkan lampu...

Elok je umah ni gelap..tetiba aku dengar...HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

WAKAKAKAKAKAKA..tak sampai pon 10 minit umah aku bergelap. Takleh jadik weiii..melalak lak budak ni. Walhal aku dah siap bagitau aku nk gelapkan umah dah...adoii! keh keh.. Along cuak tu kowang jgn caye la..tu lakonan semata-mata! kwang kwang kwang..

Tapi aku cam kagum gak la ngan appartment yg kat depan flet aku ni. Ramai jugak yg menggelapkan umah. Sporting la..!


BEFORE

SEMASA EARTH HOUR


KESIMPULANNYA, Earth Hour aku adalah GAGAL!!!!!

16 comments:

♥ Eda ♥ said...

kahhhhhhhh~ terkencing2 aku baca mek!aku pun leh lupe ade earth hour arini..langsung tak padam..kah kah kah

kirana@eja@ummikmal&irfan said...

hehehehehe senyum aku kak baca entry ko neyh...
hahahhahaha eh..senyum plak..aku ketawa lah...
kahhhhhhhhhhhhhhhhh
sbbnya..siang td aku ingat hari ni earth hr....tapi bila dah mlm aku lupa...konon2 nk lapadam kan lampu gak.... tapi.....
dalam x ingat tu...aku begelap juga!!~ sbbnya letrik xde td...wakakaka!!~...
sbbnye kat sini ujan lebat ngan petir bagai..ade la tu.... lintar pintas kat mane2..uhukssssss

danirma said...

haha.....xleh lah kowang duk sandakan ni...hehe...kat sini mmg selalu earth hour (letrik kena catu)...wakakaka

FaizAmYAirieL said...

tahniah kak ai di atas kegagalan earth hour ko..kahhhh....aku mmg x tutup sbb aku nk tengok majalah 3 ade org terer gile tangkap ikan pakai tangan..eekekkee

nasz said...

wakakaka,sian anak2 ko... tp anak aku, sebaik lampu dipadam, dia gelak. pehtu dia dokdiam. 45minit lps tu, mcm2 hal jd. tension aku!! aku padam lampu tak sampai sejam gak, 45minit je...

Rafizah Nordin said...

uhhh sian menantu, cebek dia
tak pelah ko gagal.
meh kongsi kemenangan dgn besan kau ni sbb aku BERJAYA sampai UP 15minit.
9.45mlm baru on lampu balik
uppss terlebih sudah! wahaha

Nur Syafawati said...

uwaaaaaaaaaa..anak2 ko melalak ker??cian..kecik lagi tu...x paham...kahhh...tapi aku sgt respect pada yg betul2 support kempen earth hour ni...mcm blog depan ko tu...

T.u.Y.a said...

hahahahha..adeiyai..best tol la bebudak tu..maka x jadik la earth hour kak ai eh..tuya lak td kol 8 g The Mines..g karoke ngan member...jadiknye umah tuya mmg gelap..jadik gak la tuya nye earth hour..heheheh

elle said...

ingat nak earth hour..nak kuar tinggal rumah takut masuk pencuri..terpaksalah buka lampu..he he

fahmi latiff said...

heheheheh... earth hour....

iena hamdi said...

hahahahhahaah sama la kita.. aku pun gagal

elly @ suely said...

kahhhhhhhh... aku memg padam sume lampu kecuali tv la... cian lak dak qimie kang, dah la ngah demam... hehehe...

Bibu said...

hehe...lampu je padam tapi tv on..boleh?Anak aku lain plak de yg terlebih excited..suh padam lama sket adoi!

MUMMY ILA said...

aku pun menyokong..kalau kat umah aku mmg 24jam lampu ditutup sbb aku takde kat umah..

aku sambut kat umah mil aku. dlm ramai2 rakyt kat umah tu..masing2 xcited nak tutup lampu. tepat jam 8.30 malam..semua lampu ditutup & kami ramai2 tgk slide gambar kat tv je. kahhh...

☆ lieya latif ☆ said...

he he he...sian anak2 ko kak....masing2 takut yeak kak...tapi takpe laa yg penting nawaitu tu dah ade...ciwah!!!!

eiza in the house.. said...

earth hour kat umah za separuh masa kedua jerk berjaya..separuh masa pertama tgh mamam nasik..takut tercekik lak..hehe

klik klik (^_^)