30.3.09

::AKU TAG (BUNTING) DIRI AKU SENDIRI!!::


~mekaseh kat kowang sume yg mendoakan aku ye..TQ + AI LEBIU!



>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
*EDIT* Ropanya dah ade org TAG aku la..baru mlm ni aku prasan. keh keh..ingat dah lupa kat aku. Mekaseh ye SYAPA ku yang chomel lotey!!!!!

Wei MEMEK, nape kau tak tag aku yg ni? yg aku suka nk tayang, kau takmo tag pulak! huh! takpe..aku mengeTAG diri aku sendiri. kahhhhhhhhhhh

Ni aku nk TAG diri aku masa bunting dan semasa dlm pantang (yg tak bape nk pantang. keh keh) Semua gambar-gambar ni masa aku buntingkan Opet aku, ELY. Aku branakkan dia pada 20.07.2007 (cantek gak kan tarikh lahir dia?)


Ni time peknen 5 bulan
still maintain cun..dari blakang org masih ngorat.
tp bila pandang depan, kecut balik tote dema! kahhhhhhhhhhh

Masa ni awal bulan 7.
Lagi 3 minggu nk branak.
Muka pucat + mata lobam!

Masa ni pulak 07.07.07
Lagi 2 minggu nk branak.
Gambar ni masa si CT + adik jantan aku menikah

19.07.07
kengkonon nahan sakit le tu.
walhal tak bape pon lagi sakit tu..kih kih
dah macam berok lak aku tengok!

jeng jeng jeng..
ni 40 minit lepas aku branakkan Opet.
Kejap je aku dlm labour room tu.
tak sampai pon 5 minit aku dah terberanak.
Pastu dia kasi aku rehat kejap, trus tolak masuk wad balik.
misi2 kat wad pon tekejut berok tengok aku dah selamat!
Alhamdullilahhhhhhhh

baru beberapa hari branak..
cun kan?
kahhhhhhhhhhhh..riak sungguh kau ai!
~lonjong pala si Opet masa ni kan?

Me + Angels

13 comments:

Tinie said...

hahaha..
cun cun

shi3la said...

ooooooooooooooooo patut beriya nak mentagkan diri yer...ngandung dlm keadaan cun yerk...

waktu ngandung pon vouge lagik gitewww...

D.O.U.B.L.E...S said...

tu la pasai ko sukakan..sebab ko jelita time tu...walaupun mengandung..ingat lagi masa aku kawin kawan aku kata ko cantik sgt...tu yang meriak lagi tukan...walau apa pun memang kak..ko memang cantik,

elly @ suely said...

wahhh masih cuns ko... time dh menggila bergambo kan?ekekeke... time aku peknan kan qimie lom lg... time dah bersalin baru ade fp, xde ngat ler gambo2 bunting aku tu... ekekeke esp pas besalin, memg x de amik gambo! x leh nak nunjuk huhuhu sodihhh....

T.u.Y.a said...

kak ai..meh la bg ilmu sket..hehehhe

FaizAmYAirieL said...

walllaa...cunnye ko kak ai...mcm kakak pegang adik la lepas opet lahir tu..jeles aku wehh...huhuhuh...fyi aku xdek langsung koleksi gambo pewot buncit..aku mase tu burok giler..x suke ambik gambo..mencii tgk diri sendiri..leh x?? ekekkee

peej said...

kau time mengandung pun lg kecik berbanding ngan aku yg xde apa2 ni..haha..

aku nak email kau..nak invite..
send kat email aku..
nurhafiza.burhanuddin@gmail.com

Emy Omar said...

Kak..cun la ko kak walaupun masa pregnant ;D

☆ lieya latif ☆ said...

walaupun perut ko muncit kak tapi muke ko tetap maintain slim ..pelik aku...he he heeh

kejap gak ko bersalin kan kak...kire senang gak le baby kuar...ke sebab anak ke 4 lobang dah bolos ha ha haah (lariiii laju2, kak ai kejar aku ngan batang penyapu!!!) he he he he

♥ Eda ♥ said...

mamek..y u neber ask me....why??why??? anytime i can tag u maaaaa..wakakaka aritu punye tag pun nko tak buek..tu yg aku hengat nko tarak sukaaaaa... tu la..bile aku pas tag ni ade je yg tag ko mek... prot nko je yg boncit mek..ko buh bantal je kan...hehehe

*HeRdA* said...

k.i..aku sebenarnye x tau nk komen ape inulll oiiii..haha..sbb aku tgk ko lepas banak terus kurusss haaaa..cunnnn..

saveme_zero said...

ko mmg cun kak ai.

helena's said...

comel2 kak ai..cun pe..kehhh

klik klik (^_^)