21.3.09

::PTG SABTUKU::

Sempat lagi aku buat kek stoberi kukus tadi. Aku guna saki baki aku buat kek kukus ceklat aritu je. Aku abiskan bahan2 dia tadi. Disebabkan serbuk ceklat takde, aku letak perisa stoberi. Kejap je pon, tak sampai sejam dah siap masak..


Walaupon kaler dia oren, tp rasa stoberi ok..
sila jgn konpius


Haihhhhhhhh..baru ari Sabtu aku dh rasa 'Monday Blues' tu. huhuhu..kan best kalau duk je umah besorkan anak-anak. Cam kowang2 yg kat umah tu. Tp ramai yg ckp, kalau dah dari awal dah biasa keje, kalau brenti duk umah mau kejung! ye ke?...hrrmmmmm..yelah kan, kalau aku duk umah aku carik le altenatif lain utk jana pendapatan. Tp camne? aku mana reti..modal pon takde. Isk! merepek lak aku. Walau apa pon sebenornya hati ni sayanggggg sgt ngan keje aku skang. Dah masuk 9 tahun aku keje kat situ & sangat2 lah selesanya! Cuma keinginan + tahap kesihatan aku ni je yg kengkadang buat aku memikir-mikir..





4 comments:

sHwEeT ByAtcH said...

eleh.. akak saje nk tunjuk ghajin erk.. puish.. puish.. :P

♥ Eda ♥ said...

keje pun best per mek... aku ni dok rindu nak bergaya pkai opis suits mcm dolu2...hehe.. tapi keje n jaga anak sgt penat kan..salute la ko mek..;)

T.u.Y.a said...

wah2 kak ai..sejak ade kukus baru nih,asik kukus mengukus je ek..nampak sodap je kek kukus strawberi tu..gubu gebas mcm kak ai..heheheh..

Noorma Ismail said...

Dok umah best ker?? best ler jugak, boleh masak, makan, tido, tgk tv..he,he,he... tp kalo dapat elaun lagi best kan..aku ni rasa mcm nk wat part time kat shell pump jer..boring la dok umah ni..asyik kena masak jer..kang kalo tak masak, kebulur plak!!

klik klik (^_^)