28.3.09

::FIRASAT::


Aku dapat ni dari blog adik ipar aku, Cik CT. Aku diberanakkan pada 11/11/77. Cantekkan tarikh tu? Secantek montot aku jugak! muahahahahaha.. kebetulan no ic aku pon cantek ooo. 771111-10-6*66. lalalalalalalalala...

Jom baca firasat tu sesama. Aku highlightkan yg mana aku PERASAN itu aku ye. Suka lak aku baca..keh keh..


NOVEMBER

* Banyak idea dalam perkara.

* Sukar untuk dimengertikan atau difahami sikapnya.

* Berfikiran kehadapan.

* Berfikiran unik dan bijak. - perasannye aku! keh keh

* Penuh dengan idea-idea baru yang luarbiasa.

* Pemikiran yang tajam.

* Daya firasat yang sangat halus dan tinggi. - ni betul oooo..hati2 ye kowang!

* Sesuai jadi seorang doktor. - yg ni aku nk gelak syaitooonnn! kahhhhh.bukannye aku sesuai jadi doctor. Tp idup aku ni berkait rapat ngan doktor la! lagi banyak aku jumpa doktor dari aku jumpa mak abah aku! keh keh..

* Cermat dan teliti.

* Personaliti yang dinamik.

* Sifat yang berahsia, pandai mencungkil dan mencari rahsia.

* Banyak berfikir, kurang bercakap tetapi mesra.- KURANG BERCAKAP??!! Kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

* Berani, pemurah setia dan banyak kesabaran.

* Terlalu degil dan keras hati.

* Apabila berkehendak sesuatu, akan diusahakan sehingga berjaya.

* Tak suka marah kecuali digugat.

* Mudah ambil berat terhadap orang lain.

* Pandai muhasabah diri.

* Cara berfikir yang lain dari orang lain.

* Otak yang sangat tajam.

* Pandai mendorong diri sendiri.

* Tidak hargai pujian. - TIPU!!!!

* Kekuatan semangat dan daya juang yang sangat tinggi apabila berkehendak sesuatu.

* Cuba sampai berjaya.

* Badan yang sasa. - Erk!!!

* Kasih sayang dan emosi yang sangat mendalam dan romantik.

* Tidak pasti dengan hubungan kasih sayang.

* Suka duduk di rumah.

* Sangat rajin dan berkemampuan tinggi.

* Amanah, jujur, setia dan pandai berahsia.

* Tidak berapa berjaya dalam mengawal emosi.

* Bercita-cita tinggi.

* Perangai tidak dapat diramal dan mudah berubah-ubah



5 comments:

sis_nita said...

mueheheheh! tang kurang bercakap tu akak rasa mcm nak cayerr ke tak cayerr kanssss.. hekhek!

fahmi latiff said...
This comment has been removed by the author.
miss♥wahida said...

hai kak ai...kita lahir sama bulan la..leh sambut bezday sesama...hehhehehhehe..so perangai kite pun di kira sama la erk..hikhikhikhikhik..tapi kak ai lagi HAVOC...

~~ciklinn~~ said...

kak ai tarikkh lahir ko mmg cantik..mcm kakak aku gak.. dia 10/10/77 laki dier lak 7/7/77 mihahhahah sebayalah korang......

ko kurang bercakap ker kak???? haiyakk..

D.O.U.B.L.E...S said...

ada gakkan persamannya...ko dulu nak jadi doktor ke kak??

klik klik (^_^)