21.3.09

::SABTUKU::

~Alaaaa El, kau mmg x KESAH aku meriak kan El kan? Aku bukannye org lain ngan kau. Aku kan kekaseh golap laki kau..muahahahahaha ;P

Sepatutnye harini aku gi kutip anak2 aku kt kg tu balik sini. Tp tak dapat lak. Terpaksalah aku paksa adik2 aku balik. Yg menjadi mangsa akhirnya tak lain, tak bukan, si AJ. Takpe la AJ, pas show tu balik le kg. Aku kasi kau duwit minyak + tol ye? kau sayang kat aku kan? kan? kan? ;P

Harini laki aku kene pi hantar ayam ikan ke Pengkalan Hulu Perak nu..! malam kang baru sampai sni balik. Dah le esok pas subuh nk gi Taman KLCC ade gathering ngan mak-mak ayam porno. Mak ayam dari Brunei turun KL. Wajib le aku gi laga2 tetek ngan dia..so, mcm kesian lak ngan abg kaman kalau kitaorg balik melaka mlm ni pastu subuh sok nk balik KL balik. Letih la dia..Sib bek ade adikku yg terchenta nk jadi pak sanggup kutip anak2 aku kat sana. ai lebiu a.mie!! muaaaaaaaaaah :X

Dah duk berdua ngan si Opet ni, harus la aku masak yg simple mimple je. Kul 9:30pg tadi aku dah siap masak bagai. Jamban dah siap cuci, kasut skolah anak dah siap cuci + kapor, dah siap lipat kain..sume dah siap le pepagi tadi. So, skang ni time nk melepak je. Jap lagi baru aku iron baju skolah bebudak tu. Biasa along yg buat. Dah ni dia takde, dengan penoh keterpaksaan la aku iron baju2 tu sume. huh!

daging goreng kunyit

dah terpensan dak opet kt depan tv
oiiiiiiiiii..jenoh aku jaga budak sekor ni tau!
ngalahkan aku jaga 10 budak ngko!
ngada2 sungguh masa kakak2 dia takde ni..huhuhu..

7 comments:

el said...

wahhh rajin mak opet ni wat keje pg2...rajin plak dia hapdet blog..kahhhh..cer tjk jamban ko tu...aku nak cek..bersih ke idak...kahhhhh...wahhh nak laga tetek ngan zie ke..alahh sian tetek aku x dpt laga ngan dier...lain kali lah..kang lenjun tek zie ngan susu aku ni kang...kahhhhhh

noreen-bulan said...

awal nya dh siap keje...pkl brape bgn...esok kirim salam jer la kat mak2 ayam semua ek...
amir tak nak bawa den....

ppb_ppkp said...

wah...rajinnye kak ai...
mcm mana la den nak rajin mcm ko

iza iziana hasan said...

sis ni mmg suka makan ek?
makanan mesti yg best2..
adus...meleleh sebentar

FaizAmYAirieL said...

owh dak opet tinggal sorg2 erk..mmgla manja..ehehee..rajinnye ko kak ai...patot la ko awet mude? xdek kene mengene kan? kahhhhhh..

Anonymous said...

wei..

Rafizah Nordin said...

ko kene paham besan,menantu aku tu bukannya mengada2...dia bohsan tahap gaban,dewa,cipan dsbnya sbb ditinggalkan oleh kakak2nya...
alahai menantu opet mama....mierza kene ciken pox la cayang...tp mama akan jaga mierza sebaik mgkn supaya maintain ensem ye... heheheh

klik klik (^_^)