5.3.09

::TAG GOBOK GOBLOK::


Disebabkan ramai giler TAG aku bende yg sama, aku buat gak le TAG ni..namanya GOBOK GOBLOK! keh keh..

Kowang jangan pengsan lak tengok lemari anak2 dara aku ni. Beraneka rupa & gaya ade..

+RULES++

1. Take a photo of your child's wardrobe / closet.. Inside and outside..

2. Explain in detail, how do you arrange everything.


3. What do you have on top of the wardrobe / closet?


4. Where did you keep your baby's old clothes? - aku takde simpan yg lelama, sume menurun! hihihi..anak2 aku kan sume pompuan..


GOBOK ELY

lemari baju ely ni aku letak dlm bilik aku

ni ler isi dalamnye

tkt 1 - Tshirt + baju tido + seluar tido

tkt 2 - gaun + seluar

tkt 3 - napkin lap ingus + slimut + panties + stokin

Atas lemari ni memacam ade,
buku-buku bacaan + beg keje aku + kotak makeup + Olay yg lum pakai



GOBOK ALONG + ANGAH



Apa yang ade di sebalik tabir tu???

Ni yg aku takut kowang pengsan tengok ni!
Ni mmg betul2 gobok goblok! keh keh.
Mmg mcm ni le rupa dia.
kalau aku susun pon kejap je bertahan, pastu sepah balik
sbb Along + Angah mmg amik baju sendiri.
Dowang dah pandai pilih nk pakai baju yg mana..
Benda ni aku letak kat bilik anak2 aku.
tunggang langgang!
lantak kowang la..kahhhhhhhhh



GOBOK BB + BAJU JALAN


Lemari ni aku beli dari Along baby lagi.
Maknanya dah 10 tahun umur dia.
Masih cantek & tahan.

Kat dlm ni aku letak baju BB +
Baju-baju jalan anak-anak aku.

Laci atas ni aku letak panties anak2 dara aku + tuala lap

Kat tingkat bawah lak aku letak cadar2 + sarong bantal +
langsir bilik tido bebudak

Kat atas lemari ni aku letak bakul baby (ni Along punye dulu..)
Anak2 patong aku pon letak kat atas ni
anak2 aku takut nk main sbb besar.
sian kat patong2 aku tu..huhu..
Dah! tu je.. ;P


8 comments:

MUMMY ILA said...

sempoi tp kemasssss

helena's said...

ok la tu!

elly said...

banyaknye bajuuuuuuuuu....

Rafizah Nordin said...

akunye TAG ni pun tak buat lagi...

KasiH said...

perabot dulu lg berkualiti dr yg sekrg...

Emy Omar said...

ok la tu kak Aii kalau tengok anak2 kita nye gobok lagi pengsan di buatnye asyik kena kombah je dek budak2 tu

Big Mamma Bukhari said...

hi kak ai..
t lak sediakan baju anak2 atas katil masa dioarg mandi.. kalau tak sure berkubangla.. drpd t dok membebel kat diaorg.. baik t amik langkah berjaga2.. hehee..

lieya_latif said...

kemas kak!!! sekemas umah ko!!! aku kagum ngan ko tau kak...anak ramai tapi umah kemas je....badan ko pun slim jek...serba serbi terurus.... aku suke!!!

klik klik (^_^)