6.3.09

::ZAMAN DARAKU::


Disebabkan malam td aku dipaksa selongkar balik gambar2 lama aku oleh si budak kejam, Faryn tu, terjumpa lak gambar2 lama yg menarik perhatian aku. Mmg kelakar kan bila tengok balik gambar lama2 tu..keh keh..leh ckp sendiri lak 'Ya Allah, apesal la kau boleh pakai baju camtu? Camne la kau boleh buat rambut kau lilit2 cam cacing tu??" keh keh..adohai..
Tp ni ade la beberapa keping yg aku nk tayang kat kowang..memori2ku di suatu ketika dahulu..ewahhhhh
masa aku 7 bulan..kiutnye aku! ;P

dah pandai berjalan, kasut ni bunyik oooo! nyet nyot

masa ni form 3 kalau x salah aku. Tiger yg aku pegang tu abah aku bagi masa aku darjah 6. sampai skang still elok lagi tau! anak2 aku lak main.. :)

Oh My God!!! Ya Allah..mcm org asli! Remos baik punyeee..!

Ni masa aku Form 5, time ni hangat mengediks!

try carik aku! ;PMe + Restu = poyo!

wakakakakaka!
Lihat la adik2ku sayang
chumel sungguh kowang dulu2..skang pon chumel gak ;P
Abg Long + Twin (arul + aril AJ) + Sam
Raya ntah tahun bila aku tak ingat, masa ni aku dh keje
Arul + Sam + Me + AJ

My First Car !
rindunya ngan kete ni..huhuhu

Kat Sunway Lagoon
Masa ni tetiap minggu aku gi sana,
sebabnya aku dapat passport ooo
hadiah dari Sunway Lagoon aku menang dance competition !!
lalalalalalalala..
Miss u Christ!!
masa ni keje kat Restoren The Jump.
Mak aiii...rambut aku cam penyapu!
Konon-konon...poyo!
Ngan kengkawan Jepon aku.
Yg baju biru tu org melayu tp kawen ngan org Jepon
HAIT!

tengok gambar ni trus nampak pusat si Keiko tu ! pompuan ni selalu kene rogol ngan aku! gerammm (unsur lesbo di situ!) Dah le sore cam kartun sizuka tu! keh keh

Fuyooooo..rambut karat oooo!
masa ni keje kat opis dah.
Supervisor tu!
ngeh ngeh
(masa ni le aku bertemu ngan jodoh aku, kamanku sayang..)
maaf, sexy skit!
ngeh ngeh
masa ni siap2 nk gi annual dinner
terjumpa lak gambar Mak + Abah ni..
sangat segak bergaya!
arrghhhhh...
rindunyaaaaaaaaaaaa!

12 comments:

eLYies said...

wow...gambo kak ai dulu...kurus keding....nampak cam tengkorak hidup je..kurus sangat...hehehehe..

tp lu sampai sakang tetap maintain cun..wa caya sama lu la sis...hehehee

F A R Y N said...

mak aihhh....amik ko sume pic zaman2 dulu tempek sini...
kak,pic yg last tu paling da boom la!

FaizAmYAirieL said...

kurus gilernye ko kak ai...ekkeke..siap menang dance competition tuhh..ehehe

nasz said...

mmg sebijik mcm along... kurusnye ko kak ai

Tinie said...

zaman kecik2 muka mmg sama dgn anak ko along..

gmbr2..dari dulu mmg vogee..
ada gaya, mutu dan keunggulan..

Eda said...

menarik2...byk gambo2 lama ko ye mek...yg tak tahan ngan restu pun ader tuh...teringat zaman kegemilangan aku time kanak2 riang dulu ...hehehe

nko dari dulu sampai skang sama jer...maintain keding...maintain vouge.. maintain gedik...kahhhhh...oh yer mantain lesbo jugeeee...muahahaha

mesti ko menang pertandingan dance tu sebab ko gelek gerudi..kan kannn

helena's said...

kurus kering...cantik..

jiejah d'blogger said...

kehhhhhhhhhkehhhhhhhhhkehhhhhhhhh
sgt nostagic ooooooo

shimazahar said...

weiii kak.. cun gak ko dedulu ek.. hahahahhaa..... kak betul laaa along tu ikut ko kak.. cam kembar lak orang rasa.....

~~ciklinn~~ said...

perghh mantap habis ko kak dolu2..... lawo dari dulu sampai skrg.....

hahahha tak tahan tgok akak dgn kumpulan restu itu....

lieya_latif said...

kak gile kurus ko kak....terkujat aku tgk....tapi tu le...kurus2 cenggini bile dah kawin beranak pinak then badan naik tak le nampak debab....cam ko skrang laaa...nampak mantap jek body tu.....ni bukan puji tau, tapi lahir ikhlas seikhlasnye dari hati sanubari aku.....(haikptuih, aku jiwang2 cenggini) ha haahah

tapi mmg ko cantik laa kak.....sweet jek mase zaman dare dulu...mesti ko terdiri dari golongan2 famos kat sekulah ni...jantan2 mesti ramai dok ngurat ko kan....he he he he

lagi satu, mase baby ko cute sangat!!!! aku suke!!!!

elly said...

fewittttttttttttttt sexy tu zaman dolu2.... kahhhhhh

klik klik (^_^)