4.3.09

::KENDURI KAWEN ALIF::

Time-time kat kenduri camni le kita dapat jumpa ngan sedara-mara kita kan? Sonok betul la. Ada yg dah lama x jumpa, dpt jumpa masa kenduri ni..Mmg gamat le bila dpt borak bagai. . Sonok sangat!!

Updated FP AJ - CINTAALIAH GALLERY

ketibaan raja sehari, Alif + Zie

budak2 yg pakai baju putih tu cucu aku oooo..
aku ni Nanny Vouge dowang! keh keh
cantik pelamin ni AJ!
~anak buah aku ni amik full package dari AJ
Alhamdullilah sume berjalan ngan lancar..~

cousin aku, Ina
Kau kenal dia kan Ila? Ni le bini Ujang Exist tu..
Tegap tul body kau Na oiii..!

tidokan ely dulu..

Pezal temankan Abah aku makan
bagus punye manantu..
laki sapa la tu?? ;P

Abg Long aku
baru balik dari Amerika
tp tak sempat nk campak kasut kat Bush!
keh keh..

saje nk tayang deco yg aku buat ;P

Band yg ala-ala.. :P

sian Aiman..mama x sempat nk main ngan dia.
Mama majuk sbb Aiman xmo tunjuk gigi! huh.. ;P

Ibu + Mama Aiman

me + my SIL, Kak Jila

Me + Arul + Sue

Mak + Along
amboiii Datinnn!
Handbag baru nampak..
Anak belikan dari over the sea ka??
~makkkk..pinjam leh?
keh keh keh

Me + My Kakaks (lain mak)
Kak Jijah + Kak Ogy

Me + Amirul (anak Kak Jijahku)
mak aiiii..besar gabak dah kau amirul oiiii!
rasa cam kejap je kowang dah besar!
mak kau halusss je..
huhuhu

Mak with Anak + Menantu + Cucu

Me + Twin
Arul (YaYa) + Aril (AJ)

AJ + Halim
Org kuat majlis
BRAVO!

Me + My kaum kerabat

ucapan terima kasih dari tuan rumah
guna wakil sbb takleh nk berucap. sebak sgt.. :)

aminnnnnn..

Iena's family
~adik aku~

Zaidah + AJ
Zaidah ni baru je sebulan lepas branak
tp body maintan beb..cam model!

Me + Mak Lang (mak zaidah)
sibuk je jantan-jantan ni tau! isk..
sampai senget2 mulut aku..keh keh

ewahhhhhhhh...

Adikku_Pak Andam Rock!

Adik-adikku..eh!!!
Anak-anakku.. :P

Me + Along

Me + Kak Ina (kakak zaidah)
My cousin
Apa kowang ingat dia anak dara ke???
try tengok gambar bawahhhh..

3 org anak dara dia!!
sume cantek2 kan? cam peranakan gitu..
~mmg spesis aku ni ramai anak pompuan la aku rasa..
hihihi

Laki aku yg bertungkus lumus nolong AJ 'roboh' kan pelamin..

Wei AJ!!!
Mana T-shirt aku????

9 comments:

aTan and JuLies @ aYu said...

wow..!! meriahnyer kenduri kawen ni ekkk......

Rafizah Nordin said...

mak oiii habis sume anak banak kaum kerabat enterfrm...

nnt 10 years nak amik AJ lah...nak naik pelamin sekali lagik.soh dia kire diskaun awal2 kahhhhh

nasz said...

ramai nye kaum kerabat kak ai...

best eh kenduri kawen. aku plg suke nasik minyak di kenduri kawen... uwaaa, jgn ingat, nanti teringin....

Eda said...

melaram sakan ko mek..aku sker tang baju n tudung ko pakai..match..

fazilzura said...

Amboi kak Mon , abis 1 family posing maut..
Abg kaman pun siap kembang2 idung nye...

Dy said...

Cantik ler mekap pengantin....
meriah betul kenduri

Bibu said...

meriahnye..ko dah ade cucu kehkeh..nenek Ai..oo nek Ai

lieya_latif said...

cantik kak pelamin adik ko buat nie....mmg bagus hasil keje die....pengantin pun naik seri haaaaa....untung camni...takyah nak cari jauh2.....

kak, aku jeles ngan ko, anak dah berkepuk2 pun, body ko maintain lagi kan...bile ko pakai baju itam tu lagi nampak keseliman ko....ko ade amik ape2 ubat ke jamu ke kak....

F A R Y N said...

kak,nanti2 aku nak kawen aku roger2 korang jadi mak andam aku yer...
tapi mau spesel price...ahhahahha

klik klik (^_^)