21.8.09

::BEREBOT NK TIDO NGAN AKU!::


Memula dtg Ely "ma..nak tito"


BB Plak "mama, nak tido ngan mama"


Pehtu Along plak "mama, boleh tido ngan mama tak?"


Datang Abah dia plak "Yangg..nk tido ngan Yang"..


HA! Moh kita gi bilik sebelah! kahhhhhhhhhhhh...








10 comments:

nabilah_2908 said...

hehe...mcm2 akk ni..:)

Dj Epoi said...

Siut Jew Lu.....

Thank datang redah rumah Gua hari tuh.......Entry ponk sampai tak sempat nak buat sowry!!! huhuuuuu....

You All satu family memang Walaweiii!!

Salam samer Big Bro Gua!!

ratna said...

hik hik.. sapa gambar yg last tu?

emellia said...

ishhhh... samalah kita ai.. kalu aku tinggalkan katil tu.. penuh 3 3dah ada atas katil.. time mood aku baik leh la aku suh turun.. tapi time aku mengong satu per satu aku jeritkan.. hahaha

Nur Syafawati said...

kak ai..aku suke yg last skali mintak nak tido ngan ko tu...kahhhhhhhhhhhhhh...trus gi bilik sebelah tu..walawehhh..kahh

Bibu said...

kalo ade 8 org aku tataw ler..mau runtuh katil kaaaaaaaaaah

ZaEr.. said...

hehehe...nmpak gayenye nak kena tmbah sbiji lagi la katil queen size kat seblah tu.Mujo mama nye kecik.

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

wakakaka ada2 jo ko ni..

damaiinx said...

hi,ai...
nape muka ko jadik,camtu
lari abg kaman..kang,hehehek

el said...

kahhhhhhhhhhh berdekah3

klik klik (^_^)