11.8.09

::SEBEDAY MAK::


SEBENORnya
bestday mak 27/8 ni. Tp time tu kan pose. Dah alang2 kami berkompol ni baik buat je trus. Kiranya ni macam suprise bestday utk mak. Biasa kami bagi je hadiah + wish mak. Tak penah nk buat potong2 kek ni. Hari nk check out kat PD tu gigih la aku ngan AJ pi carik kedai kek kat pekan PD tu. Sib bek jumpa. Kitaorg amik kek yg paling 'grand' le kat kedai tu. ekekekeke...sib bek ada. Yg penting SEDAP giler ok!! dan...yg paling best, kami berjaya buat mak terharu sampai meleleh2 air idong si Biah tu..huk huk..



kek paling grand kat pekan PD


mak masih blur masa kami ramai2 nyanyi epi bestday kat dia..
dia ingat cucu dia punye bestday! kahhhhhhhh

"eh! sape punye bestday ni?"


"Epi Bestday to emakkkkkkkkk..."

"la!! aku punye ke????"


tiup biah! tiuppppp!

(si AJ dah cuak. dia dah nyala lilin dari dlm kete lagi..kahhhhhh)

kiss dari iena jongos

comolot dari intan keliwons

"huhuhuhu...time kaseh le bebudak oiii..."
terharu sungguh ye biah... :)

dengan menantu sulong, kak jila

kiss dari menantu hantu, CT

meh abg mie ajar mak potong meh...
(org paling gigih merialisasikan majlis gilang gemilang ni..AJ)

"Allah selamatkan kamuuuuuu.."

cepat la nek..!


serius sedap wei!!!
ni kek pesen PD punya ni...sedap!


9 comments:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

mesti mak terharu kan..
untung la dapat anak2 macam korang..

sedap nyer kek itewwww

☆ lieya latif ☆ said...

selamat hari lahir buat mak akak....semoga sihat dan ceria selalu....

sedih lieya tgk mak akak terharu tu kak.....tetibe ingat kat mak kat kg.....

sedap kak kek tu....nampak cun tau...

afsal_8281 said...

uiii
kalo mak cheq dok buat gini mau dikatanya buang tebiat
tp dlm ati tu penuh dgn munge2

emmm
rindu kt mak la pulak

semoga mak kak ai sihat2 selalu
dipjgkan umo

sayangilah mak2 kita no!

vee said...

ni baru la anak mithali namanya..selalu ingat besday mak..anak2 ko mesti camtu gak kan..bestnye...muda2 anak2 dah besar2..

shiemz said...

UUUwaaa... sedey arr... Hari nie sebesday mak haku... Tapi haku xde di sisi... Mesti mama aku cakap dier x kesah anak² xde di sisi ketika ini.... heh~!! Hepi sebesday utk mak kak ai... i lap u makcik... :D

Tijah said...

wakakaka...biah jer ko panggey mak ko. rockkkk! hahahaa

saveme_zero said...

terharu gak aku tgk

NANIE said...

tahniah wat mak biah sbb ade anak2 yg mcm u all nie..
nak wish belum sampai masanya lg..
pastu kalau nk tau birthday mak ai tu sama tarikh dgn nanie gak..

el said...

x bleh bla tgk mak kamoo pgg jagung tu
adoiii hehehehe

klik klik (^_^)