18.8.09

::TAG BIODATA DARI SURIE::


Aku dapat TAG dari SURIE. Aku rasa lah kan, kau le sorang umat yg suke betoi bila kene TAG. Aku ni plak ikut mood le. Tengok soklan jugak. Kalau payah & panjang meleret2 malas plak aku nk buat. Keh Keh..Sib bek TAG kau ni simple. Mekaseh tau. Ingat gak kat aku yg mereng ni. AILEBIU..muahhhhhhhh!


Namaku:
Aizah bt Aliuddin

Nama Panggilanku:
Intan - Kak Ngah - Ai

Tarikh Lahirku :
11 - 11 - 77 (canteknyeeeeeeeeeee) - 23 tahun :P lalalalalalalalaa

Tempat Lahirku :
Umah Sewa kat Kg Nakhoda, Selangor D. Ehsan (aku sorang yg mak branakkan kat umah. Eeee...gatal tul la kau Biah. Kan susah??? isk..lps tu dah tobat nk branak kat umah lagi..kahhhhhh)

Statusku :
Aku dah kawen dengan mempunyai 4 org adek..eh!! ANAK...

Hobiku :
Baca paper, layan tenet, joget-joget, nyanyi-nyanyi

Makanan Kegemaranku :
Apa pon yg PEDAS terbakar bontot & Seafood

Minuman Kegemaranku :
Ais kosong

Cita-Citaku :
Nak jadi manusia yg banyak $, Bahagia dan takde masalah!!!

Pengalaman Burukku :
Erk....! Takmo criter.. :(

Pengalaman Manisku :
Dapat kawen ngan lelaki yg rajin + romantik

Perkara Yang Disukaiku :
Baring-baring tengok TV ngan laki + anak-anak

Perkara Yang Tak Disukaiku :
Umah berselerak + kotor
Anak2 bergaduh-gaduh
Benda-benda yg menyerabutkan kepala hotak aku! Tensionnnnnnnn

Adakah Anda Berpuas Hati Dengan Apa Yang Anda Ada? :
Boleh la...Alhamdullilahhhhh

Harapanku :
Semoga hidup aku & keluarga sentiasa diberkati Allah s.w.t,
Dimurahkan rezeki & Bahagia hingga ke hujung nyawa

Orang Yang Nak DiTag:
sape yg nk TAG ni, amik la!! Aku IKHLAS.... :P




5 comments:

syazlysya said...

Kak Ai,

Sya nak tudung Siti kaler kuning cantik yg takde awning ade tak? ekekeke... jgn mare....

ai said...

ke sini plak kau order tudung ye sya? ni aku nk marah ni. meh aku geget pipi kau yg pink tu! kaler kuning takde la yang... :P

afsal_8281 said...

kak ai
kamo org kg nakhoda ke??
skang pun dok situ ke

ptt r muka kamo familiar je
suka gi psr malam sri gombak tak
hiii3X

ai said...

afsal, aku mmg asal kg nakhoda tu. tp dah lama pindah. aku skang suk kt rawang..fimiliar ke mula aku ni? ekekeke..tp dulu mmg aku selalu gi psr mlm sri gombak tu. hari senin kan? tp sana pon dh lama aku x gi..

sayaseorangsurie said...

kak ai..
toce2 jwb tag tu..hehe umo sebaya encik suami ku.. tp dia baru anak dua..ko kak ai dah ompekk!!! terasa macam nak blomba..haha.

klik klik (^_^)