11.8.09

::SPENDER 50SEN! ::


JUMAAT
minggu lepas sanggup si Ila amik aku kat opis time lunch. Kami berangkut nk gi serbu jualan gudang baju dalam kat Ampang. Si Syapak pon ikut skali. Tp dia merempit le. Naik skuter dia tu. Ha, amik kau! Puas ati aku. Memacam aku dpt sambar. Tak sampai $40 pon! Baju 4 helai, spender laki aku sekotak, suar dalam 2 lai, spender 50sen 2 lai. Ha! PUAS ATI! Lepas ni kalau asa lagi jualan gudang camni SILA BAGITAU aku ye. I like jualan gudang..! kahhhhhhhhhhh



ha kau!
jantan pon ada gak (yg x sunat la..)
Siap belek2 coli lagi!
GELI!

Syapak yg TERUJA..
sibok dia pilihkan baju utk si Ila..

Sengeh kau dpt baju $15 tu ye debab!

hati gumbira!

baju $5 yg cantek-cantek

pompuan sewel!!
aku nk carik baju rege $3..kahhhhhh

19 comments:

Fadhlah said...

ha..bagus2

fazilzura said...

amboi masing2.. x ingt donia g terjah yek ..
padan ler junior haku tu lmbt masuk opis

NANIE said...

hi ai...
jauhnya datang beli..
lainkali kalau ada jualan gudang nanti nani bagi tau ye...
sebab tempat yang ai datang tu kat area opis saya..
selalu sangat dia buat jualan gudang..

jaijina said...

agak2 jualan gudang pakaian dalam ni nak buat tour kat penang tak? kalau ade harus terjah ni..

sis_nita said...

woooo..
berlambak segala baju2..
murah2nyerr laa harga..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hehehe...
oh...nilah dia gudang tu erk...
rugi saya tak g situ..
klu tak bleh soping spender 50sen

Fiza Nordin said...

woiiii pergi tak ajak aku!mencik!stok suar dalam aku pun dah tinggal sipi2 tu ha...alangkah baiknye dapat mmborong seluar dalam 50sen, huh!

deeja said...

hihihi...............bole pesan 1

☆ lieya latif ☆ said...

pergh...best tu kak....kalo aku dah rembat giler2...hihihihi

♥ Eda ♥ said...

nko klau jumpe jualan murah mmg trus sewel..klau dslr jual longgok camtu mau juling mata ko kan kan kan..kahhhhhh

Jiey^Mien said...

huhuhu..
nak gi gak, tapi tak sempat la..

nasz said...

syoknye shopping kalo harga baju mcm tu sbb kuasa wang besar, blh beli byk!!!

Diarihatiku1976 said...

mak aiii.. awat saya tak tau ekk.. kalau tau nak serbu gak...

damaiinx said...

hye..ai:)..mborong habisss,
cian....abg cine tu,beli yg luar jrk....dalam...hehehek

Emy Omar said...

ha shopping kak..jangan tak shopping..

el said...

wehhh aku turun ni ada x lg gudang sales tu...ajak lah aku sekali
ilaaa angkut aku ye..kahhhhhhhhhh

Bibu said...

pesal tak ajak akuuuuuuuuuuuuuuuuuu

elly @ suely said...

ampang point ke nie? situ slalu la wat jualan2 mcm tu... nak wat cne jauh na nak pegi... rezeki kowang lerrr.... hehehe

mummy teha said...

GILE BEST TOI!!!

klik klik (^_^)