13.8.09

::DAH OK::

sampai je kat opis dari klinik smalam,
trus along tido!
Pensan sampai ke petang..!
sampai 2 kali aku kene kejut nk balik..isk!

kat sni jugak le aku slalu tido..
nyaman je.. :P
muat ooo aku semayang kt celah ni..
elok gak badan kerempeng, senang nk selit.
ekekekekekeke

Menelek MC dia.
Pagi ni along dah stat skolah balik.
sebelom gi tu, dia makan dulu ubat.. Alhamdullilah, dah beransur sihat.
Mekaseh pada semua yg mendoakan ye... :)


Noto Bontot: semua suggestion yg kowang bagi kat aku utk budak memerap mak tu Insyaallah akan aku try buat nnt. Tp kene tunggu peod aku abis le. Yg bisik2 & baca surah kat budak tu pon aku akan try gak..MEKASEH SUME..ailebiu alls! muahhhhhhhhhhhhh





6 comments:

KasiH said...

Semoga Along terus sehat sehat sehat n sehat...aminnn~~

NANIE said...

alhamdullillah..

fazilzura said...

Syukur Along dh ok .. semoga cepat sembuh ..

** kak ai , x kan nk mandi kan dak tu dgn air mayat .. aduyaii bior betui

ai said...

bukan air mayat le jub! kahhhhhhhhhhh....air mandian aku le! lawak le kau..

damaiinx said...

hi,ai..alhmdulillah,ciht yerk along ko ,mmeng skrang nie..serius
..nak tunggu byk lagi tkorban kot ! baru..sekolah nakk tutup @ anak menteri kene..baru btindak..huwaaa

ummu_hanis said...

akak harap along dah semboh. semalam akak baca takat budak comei tu pakai tudung pink lawo tu je. pastu aku pon udah ke surgawi. huk huk huk. mimpi lari lari keliling pokok kejar shah rukh khan. bukan shah rukh kan kejo haku. muahahaha.

klik klik (^_^)