26.8.09

::SKODENG BAWAH MEJA!!::

Lor..nape duk kat bawah meja??

ekekekeke...aku tgh MENGERJAKAN drawings ni ha!!
senang aku duk bersila buat kt bawah je..

masih sempat mengedik..dan..

masih sempat ber KARPET CI$#@ ngan mak hayams!!

Dah settled keje, sambong buat posto tudung plak..
fensan aku!!

Time lunch tidooooooooooooooo....ni baru bangun la ni! ahak...



9 comments:

eiza in the house.. said...

akak..gigihnya ko...tak memang tgn dah..janji jaga kesihatan ok..

Jiey^Mien said...

jutawan la kak ai pasnih..
biznez tak hengat!!

QuEeN Of 2 Heroes said...

ingatkan skodeng orang x pose td...hehehe :p

nome said...

sompat lak tu ber ym bagai..kahhhhhhh...hebat la ko..wat byk keje dlm sehari...jgn ko pitam udah la kak ai..

saveme_zero said...

hahaha..aku paham sgt keje construction ni k ai. full of stress!!

el said...

haaa igtkan tgh tibai mek di kat bwh meja tu..kahhhhhhhh

sis_nita said...

huhu! ampon ko dikk.. hmmmm.. sampai ke bawah meja.. mana laa tak penat tuu..

akak nak terjah kedai ko nehh.. nak tgk2 shawl.. ahaks.!

Mommy Prince said...

aku nampak name penuh aku kat screen ko kak ai..kahhhhhhhhhhhhhhhhhh

ShaZila said...

waaaaaaaaaa..jutawan ko kak...aku ni nak sangat beli tudung kedai ko kak..tpppp....asal aku berkanan je mesti dah sold ...macam mana tu yerk ?

klik klik (^_^)