11.8.09

::PD_last part::


Lengit kowang berendam bebudak oiiiiiiii!!!

pon! pon!



wow!!
dapat villa nama aku jugak!


me + my kepochi mak

abg long + kak jila


kau kenapa abg long??!!
mengucappppppp..

bubye mak..

along berkaki ayam.
selipar kene hanyut ngan ombak!! isk..
sib bek slipar yg hanyut, kalau kau yg hanyut??


uchuk uchuk

nunggu iena check out
bubye PD!!
Pasni planning gi cameron highlands lak..
Insyaallah

5 comments:

Fly said...

wah aktiviti sihat begini memang sangat2 menyeronokkan dan dapat merapatkan silraturrahim yang telah terbina..tahniah

Ms AiReEn MoHd said...

wah bukan main ko kak kesane sini...aku pun same nak coti coti mesia ahad kang...peh tu aku nak polo ko lak ...pg pd ..b4 that nak ke kuantan jap...jom jom kite jenjalan kak...

vee said...

bestnye..asyik jln2 cari mkn je ko ye..bilenya nak jln2 g JB laks?

jaijina said...

syoknye bley cuti2 m`sia kan..walaupon kampong den kat pd tapi tak penah den dok kat hotel2 yang ado kat sane..kesian kan..

elly @ suely said...

kowang pon berfamily day time2 persekitaran x bape elok nie eh ekekeke... mcm aku gak la, br balik langkawi... balik demam seminggu aku kak! kena refer hosp bagai... nasib baik x de pape... hehehe

klik klik (^_^)