7.8.09

::BUBYE::


BALIK keje ni, nak siap mandikan bebudak tu trus bertolak ke PD. Cam biasalah, family gath. Mak abah & adik bradik sume join. Kali ni pon tempat yg sama cam yg lepas. Kat TM Resort. Dapat Villa yg sama gak. hihihi..rezeki.

Tp aku cam tak bape nk best sgt le sbb badan still x sihat. Dah le baru jap tadi aku peod. Nampaknya mmg aku berbaring jelah kat sana nnt. Takpe la, dapat gak aku merelaxkan badan aku kejap..

K, Bubye kowang! Hepi Weekend!!





5 comments:

T.u.Y.a said...

hepi weekend kak ai..
rehat2 je la kat sana jgn lasak2..
nnti x baik2 lak demamnye..

ummu_hanis said...

alahai. sian ko. jaga diri ye ai. kontrol ape yg bleh kontrol. anyway akak doakan ko tetap gumbira. leb u.

Fiza Nordin said...

wah family gathering lagik besan...beshnye...aku rase macam baru jek ko & family wat fmly gath tu...

pst,aku tak caye ko terbaring jek kat sane.ko kan gedik wallah!hahaha ampun...

damaiinx said...

huhuhuk...cian,ai.
demam yerk ?
ko..doakan cpt sembuh,mandi kene bykk..musim panas mbahang nie..kay

Nadia Yuna said...

nadia baruuuuu balik PD. huhu. have a nice weekend kak ai =)

klik klik (^_^)