19.8.09

::PEGI TAHLIL DAPAT CEKODOK::

2 minggu lepas masa balik dari PD. Laki aku kene tahan ngan org2 kat bawah flet umah aku. Ekekeke..dowang mmg brutal camtu. Ala, bukannye apa..dowang nk laki aku join Kenduri Tahlil kat situ. Amik kau! Ngan beg skali duk situ. Aku mmg takleh la. Letih giler. Ngan rupa cam sakai..takkan nk join lak. Org lain elok je cantik bersih. So, aku ngan anak2 naik ke rumah jelah..

cam biasa la, skang ni mmg trend gini..
ada je majlis apa2, musti ada buah tangan utk tetamu..

yg ni dapat Surah Yassin (aku dah cop dulu - senang bawak gi memana, kecik je),
sapu tangan & telor merah (isi putih je..)

kat umah ke 2 plak dapat ni..nak tau apa isi dalam?

WAHHHHHHH!!!!
Very the kelainan kowang!

kalau buat camni selalu kan best..
boleh gak aku masak2..free lak tu!
bila benda free ni, mmg sedap je..
aku goreng sebungkus tu boleh abis sorang tau!
len kali leh le letak susu cair ke, gula ke, kopi ke..hihihi

Mekaseh ye tuan rumah.. :)


4 comments:

Redbloodsnow said...

a'ah ek kak ai. mmg kelainan sungguh. baru pestime zie nengok org kasi door gift bende alah tuh weh

pssttt..sup bunyut tuh lanting kat z boleh x? hehehe :D

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

kat rumah , kalau kenduri bagi berkat gula + milo + susu..
hehe ko dtgla kalau ada kenduri eh...

nabilah_2908 said...

hehe...tokei adabi la kot tuan rumah ni...hehe..:)

shah-ila-ain said...

bagus nyerr....pestime lak aku tengok care nie...huhu

klik klik (^_^)