22.8.09

::SUNYI PLAK :( ::

Bubye mama..

hepinya kowang nk blk kampong..


bubye..elok2 tau. duk kat sana tolong nenek. jgn kowang melorat lak kat sana!!


MALAM tadi aku pos anak2 aku balik melaka dengan Sam + CT. Kan coti skolah ni. Haruslah anak2 aku tuntut nk duk kat sana. Mmg dowang suka dok sana sbb neneknya melayan. Kalau duk ngan aku kang, asik kene jerit je! kih kih kih..

Tp rasa sunyiiiiiiiii je pagi ni. Biasa time2 gini le sesi jerit-menjerit tu. haihhhhhhhhhh... Takpe la, minggu depan aku balik melaka. HURAYYYYYYYY!!! Boleh la aku kutip bebudak tu balik..boleh la ku bersahur lauk yg sedap2, berbuka ngan lauk yg terangkat buntut!! Sonoknyaaaaaaaa...!

budak ni jelah yg meneman aku..

Aku x buat pon lagi MANDI KANGKANG tu.
Nampak cam dah berubah skit.
Dia dah tak memerap sangat dah ngan aku. Alhamdullilah...

eeeeeeeee..Adek tak pose!!!!



12 comments:

T.u.Y.a said...

syoknye balik kg..
Tuya nak balik kg gak sbb cuti sekolah..
tapi eri kata tggu sampai betul elok..takut nnti berjangkit demam Tuya ngan org lain.

selamat berpuasa kak aii..

Cha said...

kak ai.. syok ar dh pos anak2 ke kampong..leh la akak hanimun ngn abg kaman..kekeke..akak, sbenor nye nak tanye psl MANDI KANGKANG tuh??.. akak wat utk tujuan ape & cemane??.. hehehe..ke, psl budak nakal? sbb anak2 cha ni, hmm..bole tahan la gak.. mmg ari2 cha jd TARZAN..jiran2 pon dh kenal sore cha..

sis_nita said...

akak ari ahad malam kang baru antor gi umah nenek depa.. coti sekolah mmg ke umah sana laaa..

el said...

ai..ely x nak ikut kakak2 dia balik kpg ke..???

Dj Epoi said...

Bos!!!

Selamat Berpuasa dari kami sekeluarga Bossssss!!!

Dj Epoi Family

iza iziana hasan said...

cian adik....x de geng ;P

FaizAmYAirieL said...

wah...smue balik kg..opet tinggal sorg..ehehe..apesal ko nak mandi kangkang lak ni..eekeke

Emy Omar said...

Wah best la bebudak tu kak..balik kg..kg akak kat Alor Gajah kan? kalau balik a.gjah nanti jgn lupa gi pasar ramadhan kat bus stand tu best ooo kita suka :D
Selamat Berpuasa kak

Fiza Nordin said...

wah mmg syiok sesangat ke depe dapat balik kampung ye besan.aku pun kalau boleh nak je poskan anak2 aku ke kampung.budak2 ni pun bukan main mengeletisnya nak balik kampung. tapi laki aku ni tak caye anak2 duk kampung tanpa dia ada bersama. takut anak dia berkubang dalam kolam ikanlah, p mandi air terjunlah bagai...itulah inilah...banyak beno alasannya.aku lak naik rimas.kadang2 aku lebih suka anak2 aku meneroka dunia dorang sendiri.tapi... ish, entahla le nak cakap...

suhida said...

ai, mandi kangkang tu mende?razi n izt ni pun leh thn gak memerap ni.hahha...kak,amek kad kat blog aku.

Bed said...

wah post ye kak....cuti sekolah kan....tinggal ely je...oklah tu dr takde...selamat berpuasa ye...

D.O.U.B.L.E...S said...

nampak besar lak kete aku kak..hehehehhehe best balik kpg...

klik klik (^_^)