14.4.09

::AWARD DARI IMAH::



CHOMELNYA AWARD!! MEKASEH IMAH, KASI AKU KAPKEK NI. MEKASEH GK SBB KAU RAJIN NK ROMEN-ROMEN BLOG AKU.

DENGAN RASA KOCOK-KOCOK YG TINGGI, AKU DENGAN BANGGANYA NK KASI AWARD NI KEPADA KOWANG SUME:

1. MAK AYAMS

2. KENGKAWAN BLOG KECENTAAN AKU, TERMASUK KAU JUGAK IMAH!

3. SI PEMBACA SENYAP (SILENT READERS)

4. PEMBACA YG TAKDE BLOG (SILA SIMPAN KAT FILE GAMBAR KOWANG)

5. ADIK BRADIK, SEDARA MARA, JIRAN TETANGGA

AI LEBIU ALL!!




13 comments:

ppb_ppkp said...

chaiyok kak ai...ehhehe..aku jadi rajin skrg ni edit2 blog...tgu la angin malas nanti..hahahaha..
toce..toce..aku amik lagi..ehhehh

nabilah_2908 said...

dh siht ke kak..?
rajin jer update blog...huhu..
anyway..time kasih..(^_^)

aJA said...

kak ai ni owg a.gajah ek?den pon org a.gajah gak.den ponah jumpo dak AJ adek akak tu ms zaman ronggeng2 dulu..heeeee

helena's said...

eh dapat ke ni??hihi malu ii,,,

sis_nita said...

ko dah sihat ke ni weiii.. dikocok2 ehhh.. alahai.. manyaknyerr award ko dapat ehhh...

aJA said...

hihiih mekasih2..

nak kater kawan tu tak tau la ek sbb kitorg kenal tak smpi semenggu rasernyer.lamer dulu dah kitorg kenal pastu tak jmpa2 lg dah.org leh jmpa dia blk sbb penah nengok dia nyer fotopages cinta aliah tu.tak sangka lak akak ni kkk dak AJ.org slalu melangok kat blog akak ni haa..

T.u.Y.a said...

yea yea..finally aku dapat gak award dr kak ai..lama dah tggu..kalau dia wat x tau je,asik menayang award dia je x nak bg aku,aku dah plan nak kidnep opet...heheheheh..

agaknye x sempat aku nak kidnep,opet dah karate aku..dush!!dush!!!

nyway,tq kak ai..nak angkut award berat nih balik umah..

ppb_ppkp said...

kak ai...imah dah tepek pasai iui..pi tgk.kak ai...imah sedey ni..huwaaaaa..bak sorang anak kak ai...imah nak oopet..heejje

ppb_ppkp said...

tq kak ai atas sokongan dan doamu itu...imah pon doakan hang sihat walafiat..amin

atie said...

wah asyik dapat award je ye....bagus2.hihi.oklah TQ gek

Big Mamma Bukhari said...

kak ai.. nanti amik award blogger kat entry 13/4 kat blog t ye!!
ni award ni.. t amik buleh?? :-) tq kak ai.. muah!!

akubye said...

kengkawan tak lih lawan.. nak plak kawan tu badan eh bosa dari kita... kompom kalah teruk!! ahaks!

AkMa said...

boleh amik ke award ni?cam x caya je..thank kiu.

klik klik (^_^)