24.4.09

::KELIWON::


Malam tadi aku tak tengok pon keliwon. Tapi, aku yg jadik keliwon!! dah 3 malam aku berjaga. Sibuk menguruskan itu ini. Malam tadi lak aku hapdet KEDAI aku. Ade stok baru sampai. huhuhu..jenoh aku! Pastu aku edit balik blog kedai tu. Bagi mudah org nk tengok. Sampai ke pagi aku! Kul 5 dah nk kene bangun siap2 anak nk ke skolah, nk gi keje..tak keliwon dah aku ni? Takpe, demi nk mencapai klimaks..eh! cita-cita aku harus berusaha keras!! chewaaahhhhh



sian laki aku, lepas dia uruskan anak2 makan, mandi, buat homework, tidokan..masuk bilik ni temankan aku pulak..huhuhu

intan tau bang, malam ni malam jumaat..errr..nape lak ngan malam jumaat yek? :P

sibok mengedit

kat opis bersepah, kat umah pon bersepah!!
mak aii..bizi giler tul bisneswomen ni.. :P

sian anak2 dah tido..mama tak tengok pon..

aik!! kain pon dah siap laki aku lipatkan..
mekaseh bangggg.. ai lebiu bang!

Sha!!!! aku pakai baju yg kau kasi tu..
tp tudung aku lak mcm tak kene..uh!
apala tokey tudung ni..
tp ni la tudung bushuk aku..
kih kih..
ha! pelagi? gi la membeli belah kat kedai aku tu..
dah ada barang br masuk..ngeh ngeh..
(ngantoknye!)



12 comments:

el said...

sebok beno kwn aku sorg ni sejak jd bsswoman..sure masyok pas ni..hehehe
semoga success..

nota bijik: ko tido lewat2 pun nti kat opis boleh tido...kahhhh

ee said...

salam...he...he...
best giler bace blog kak iiiiii...
sari x baca bleh jadi bodo saye....
kalau dah bace blog kak iiii ni...boss sayer suh wat keje pun..saye x layan...he...he..semoga blog kak iiii terus maju jaye...

Rafizah Nordin said...

begitulah klu nak jadi biz women yg berjaya...cewahhhh
sian abg kaman...tertido dia tunggu fefet hahaha

nasz said...

mcmtu la kalo kita terpaksa membizikan diri kan? anak2 mmg terabai sikit, tp harap2 anak2 kita faham... utk dorg gak kita buat sume ni...

elly @ suely said...

wahhh cumelnye ko pkai tudung bushuk ko tu kak hehehe...

KasiH said...

usaha tangga kejayaan..chaiyok!!chaiyok!!

MUMMY ILA said...

perghhh....semangat intan! semangatttt!! harus semangat!!!

☆ lieya latif ☆ said...

makin dasat bisnes kak ai...mcm2 adooo....untung kak ai ade husben yg byk membantu n paham minat isteri die.....semoga sukses yek bisnes kak ai

♥ Eda ♥ said...

bz sokmo la minah ni skang..pasni mesti dah takde mase nak rogol2 ngan aku dah :P

Dy said...

Wahhh...gigih giler business women nih....Syabas...

helena's said...

eceh da sebuk da kakak kite ne...takpe,,tu tande2 nak berjaye dah tu..hehe

ayuZack said...

syabasssss kak ai... terus kan usaha.. pehni kedai ko sure malatoppp kak...

klik klik (^_^)