20.4.09

::MEMBIZI TAHAP CIPAN::


Almaklumla kan, dah seminggu aku MC duk kat umah tu. Masuk je keje, kepelbagaian bentuk dokumen ade kat atas meja aku! keh keh..aku dah agak dah pon. Lepas je aku bekpes ala kadar ngan nasik lemak mentah tadi (cisss!!), trus aku telan ubat 'high' aku tu. Tangkas skit aku buat keje. hihihi...Dah tu tenet lak takde kt opis ni. Elok sangat la tu! senang ati aku buat keje. Kalau tak, sesambil tu nk jugak jenguk menjenguk tenet (cam skang ni la). Ni tenet dah ada balik..haiiii..slow skit keje aku. keh keh..

Ha..ade berita baik utk kowang & aku jugak!!! Esok kowang singgah la kedai aku. Esok aku ade tambah skit barang. Mcm tudung, brooch, kerongsang + gelang. Kalau berkenan beli la. Kalau tak berkenan pon, kene beli gak!! kih kih..ala..hari ibu kan dah nk dekat. Leh la kowang buat hadiah. Takpon pakai le utk diri sendiri. Aku jual murah2 je. Kalau kowang tak caye, esok kowang leh compare rege barang aku ngan kedai online lain. chewaaaaahhhhhhhhh...nk up sale pulak! hihihi..

K, la..nak sambung mencipan. Bubyeeeeeeeee!!!




12 comments:

nasz said...

TUNGGU GAJI LA KAK AI. HEHEHE

iena hamdi said...

hehehhe gaji jumaat la...

by the way apa kes ruam ko tuh.. dah ok?

sis_nita said...

sempat promo tu walaopon bizi.. kagum2.. businesswoman contoh.. haa yelerr.. sok akak singgah..

FaizAmYAirieL said...

haah kan dah nak hari ibu leh pilih hadiah emakku di blog ko..nnt aku soping dlm blog dikau erk kak ai..kite support menyupport k..ehehee

☆ lieya latif ☆ said...

he he he selamat wat keje ye kak...he he hehe byk le kene cover mase ko cuti ari tu kan kak...takpe kak wat slow2...

elly @ suely said...

ha cepat kak ai tayang cepattttttt.... hehehe

CiK AiDa said...

kak ai kena tag...sila buat yer kak :-)tenkiueeeeeeeeeee...

watie said...

heheh.. gimana la bz tu agaknya ye.. hehehe...

leh den tolong kak... kasi kurangkan tahap tu.. jgn sampai jadi cipan...wakakaka

♥ Eda ♥ said...

update cepat mek!!aku dahageeeeeeee

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

haaa.. nak masuk da..?? leh la nak nengok2.. :-)

ayuZack said...

wahhh kak ai.. pehni leh masuk puspanita nie...
gerenti dinobat usahawan berjaya 2009.. cayalahhh kak ai...

ppb_ppkp said...

re: kak ai,...pagorr je besau...'
rumah cinonet je.....hihihih...ntah biler la leh duk..uuhuhu..modal dah habis......uwaa..duit..mana kau duit...

klik klik (^_^)