30.4.09

::OPS!!!! SILAP!!::

Bukan main cam nk pegi umah org kawen aku harini! aku mati2 idop ingat harini hari Jumaat. kahhhhhhh..yelah, aku kan ada sifat burok 'skit'. Nak pakai baju kurung hari Jumaat je. muahahaha..keje aku ni cam tak bape nk kene lak pakai baju kurung. Kang aku dok terkangkang2 nk binding ke, lipat drawing ke..tak sopan lak nampaknya. Kang ada yg terjongket kain. Nampak lak spendot aku!! muahahahahaha..

wei, kowang tak pasan ke aku pakai tudung baru?? ni tudung aku baru amik smalam. Yg ni material lebih kurang sama ngan ID tu. Tapi awning dia lain skit. Tebal skit + lembut. Sedap je pakai. Pastu dia ada anak kat dalam. so, takde la nampak tinga. ngeh ngeh..memula nk pakai tu cam agak kejung gak la..apesal lak nampak cam kembang la..kepet-kepet la..tapi, bila dah dipin pastu lilit ke belakang, ternyata mmg cantik & nampak kemas! Ha...berminat?? nanti aku hapdet KEDAI, aku bagitau kowang ye..aku tak sempat nk hapdet malam tadi la. Aku tido pon kul 2:15pg tau!!! Kul 5:00pg dah bangun balik..huhuhu...gigih betol aku!

cantek kan? nampak sweet je..

(tp orgnya cam puaka!)

ha..lilit camni..baru cun + kemas



9 comments:

♥ Eda ♥ said...

eleh mek..nak cepat cuti je...kahhhhhh... puaka cun takpe ;)

MUMMY ILA said...

aku malas nak puji ko tp dlm hati aku ckp ko sgt cun beb.. cam baya2 aku je ko ni..cun cam aku gak. kahhh

nasz said...

sempat lg mengiklan. wakakaka

Tinie said...

cantik cantik..color hitam n brown ader tak??

helena's said...

saya pon igt nak belikan satu untuk mak saya..nt kak ai tolong pilihkan ea..

Nur Syafawati said...

kahhhh..kak ai!!!aku pun mati2 ingat smalam jumaat tau!!!aku pun x sabo nak coti mcm ko..whakaka..x leh blah...malu gile ngan bos!!!aku leh ckp smalam ngan bos "bos kena sign ari ni..sbb esok coti..labour day" then dia sound aku "u ni byk mkn semut yer syafa??esok khamis..bukan jumaat..kalau coti laju je u eh?"kahhhhhhhhhhhhhhh..malu weh

shi3la said...

kakkk oiii Jumaat cotii tau..sokk jgn terlebihh rajin lak datang korjer...

kakkk ko dah pos lumm...haku tak saborr dah nunguuu nihhh...kejap-kelap haku tgk luworr..kut-kut laa kann..hiksss over disitu...!!

wehh kak ko pakai ler aper jenis tudung ponnn..chantekk jugakk..tapi kalau muker haku tak susuwai kut yg awning tebal...nampakk lagikk bulat lak kang...dah ler sedia bulattt...huhhh...

AkMa said...

kak ai..cantik ler tudung ni..aku pun kenan gak..nak tengok sample ye..

elly @ suely said...

bape rm ni? santeknyeeeeee

klik klik (^_^)