15.4.09

::YUHUHUHU::

Masa kowang baca ni aku dah ade kat Sepital Selayang. HUHUHU..akhirnya aku menyerah diri!! Malam tadi aku pi klinik, doc tu pon takmo terima aku dah. Takde ubat apa yg dia boleh bagi kat aku. Dia suruh gi spital jugak! Nak tak nak, skang aku dah ade kat sepital dah. Tp kalau boleh aku takmo admit. Kowang doakan aku balik umah balik ye..(terbengkalai keje yg patut aku settlekan khamis ni..sori bos!)

K, lah..disebabkan masa aku taip ni pon dah nk pukul 12 mlm, aku dah takde kederat nk taip pepanjang. Nanti kita jumpa lagi ye. I'm gonna miss u alls! bubyeeeeeeeee... ailebiuuuuuuuuuu...



17 comments:

Anonymous. said...

Semoga cepat sembuh, kak! Saya pun tak suka kena admit, sebab tak suka tidur kat hospital, huhu. Mengerikannn.

saveme_zero said...

kak ai...aku doakan ko cpt sembuh yer. jgn pk2 sgt,insya allah xde apa2 tu. i lap uuuuuuu

helena's said...

alahai,,semoge cepat sembuh ye kak ai..sedih betul dengo..

MUMMY ILA said...

kak ai.. jaga diri.. semoga ko akan diberi kekuatan yg lebih banyak utk bertahan. aku doakan gak ko x admit arini..

sis_nita said...

Ya ALLAH.. Kau sembuhkan lah adikku ni dari penyakit yang dia alami.. amin..

jaga diri yerr dik..

NANIE said...

semoga Ai cepat sembuh..insyaallah

el said...

ha aku pun doakan ko xde pape n sihat ...ai lebiu 2 3 4 5 smpi bila2..ngeh3

nasz said...

semoga kak ai cepat sembuh... aminnnnn

D.O.U.B.L.E...S said...

kak..berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul ..kak..jom la kak..kita g tempat tu...kita cuba nak...aku kesian sgt tengok ko kak...sungguh jom la kita g..ahad nie nak?????????kita ikhtiar cara lain lak...kita g tau....KAK DUIT KITA BOLEH CARI KAK..KESIHATAN KO TU.....

fazilzura said...

kak monnn... semoga akak sihat and cepat sembuh key.. pehtu leh gelek gerudi balik

Nora Maney said...

semoga cepat sembuh

Anonymous said...

akak kena maka ubat...
kalo tak sesuai yg moden cuba yg tradisional...
sian su tgk akak...
anak2 akak lagi..
tu ada blogger double nak ajak akak p berubat..
try2 la dulu..
~suri~

AieZa said...

sian ko.. aku dokan ko cepat sembuh..

elly @ suely said...

sem0ga cepat sembuh kak! aku doa kan ko balik umah... x payah admit! nak tengok blog ko ni hari2 berhapdet hehehe...

ayien78 said...

ai..ko sakit ke??la siannya ko....
semoge ko cepat sembuh...sedih dgr ko kena gak admit..sure anak2 ko rindu...
so sapa yg jaga anak2 ko????
isk..isk....

AkMa said...

kak ai cepat2 sembuh ye..

iera_ayen said...

zah... ko jaga diri bebaik yer. dgr ckp doktor tu.., kalo soh mkn ubat , jgn ngelat tau!!!

aku doakan moga ko cepat sembuh ... aku tau ko kuat selama ni sbb kasih syg abg kaman n anak2 gadis ko yg cute semua tu...Insyaallah...Aminnnn

klik klik (^_^)