23.4.09

::NAPSU SERAKAH::


NI SUME SBB KAU, PIJA BAMBAM D' VOUGEH!!!!!!! Sebab kau tayang benda ni la aku tak dapat nk tahan-tahan napsu serakah durjana tekak aku ni tau! huh! jenuh aku ok..sib bek ade yg instant. Maka mudah la aku nk mencapai klimaks napsu aku ni...


apakah itew???

ikan kering sahabat baikku

ooooooooooohhhh....nikmatnya!


aku tak masak bubur nasik tu. aku guna yg instant je. sedap nk mampos ok. kowang try la beli yg meggi punye. aku buat ni guna perisa abalon. $1.50 je sepeket. Kowang campurkan ngan air kacau bagi rata, tutup piuk tu kasi didih pastu bukak penutup reneh dalam 10 minit. dah kembang bubur tu kowang kocak telor laki eh, telor ayam pastu tuang kat atas bubur nasik tu. kacau skit2 je. nk makan tu buh skit lada hitam. patah2kan ikan masin garing tu...NGAP!!!! ohhhhhhhhhhhh



23 comments:

kirana@eja@ummikmal&irfan said...

perghhhhh pepagi hening ni dalam keadaan yg x bekpes lagi....
mmg dasat tgok entry ko ni kak...
adoyaiiiii
tetiba tingat kanji arab kat cafe MPT!!~
huhuhuhu

~~ciklinn~~ said...

eh sekejap jer yerk kalu yg instant tu..... jap agi aku nak kuarlah carik.... huhuhuhuhu sgt2 teransang okey tok ikan masin tu

ppb_ppkp said...

xpenah pon lagi imah buat bubur nasi...nak menuntut jap....ehhiihihi
tang ikan kering tu mantopp

sis_nita said...

alahai.. kecoqq air liur akak pepagi buterr ni aiiii..

Bibu said...

bubur ni mmg cepat masak..lauk camping ..pesal ko tak wat cili kicap limau? hohohoh lagi terangkat oooooi

MUMMY ILA said...

perghhhhhh....selera kooo!!

nabilah_2908 said...

huhu..bubur instant nie..de jer dok bertapa dlm kabinet dapur tu..x berusik...bile tgk n3 akk nie..teringin la pulak nk jenguk balik bubur tu...nth2 dh xprd..hehehe.. ;)

kakak...de awrds for u..meh la singh jap..(^_^)

aTan and JuLies @ aYu said...

mak aik.. nampak sedat la kak... anta kat sini ckt..

el said...

sedap tu sedap tu..tu keje org mls tu..kahhhhh..heheheh hohohohoho
mlm2 lapo leh la mkn mende tu...

ikan masin ko tu sentiasa ada eh...dasat..kahhh

Rafizah Nordin said...

betui ke sedap??? (iklan mee udang ho liou) hahaha
selamat makan besan...

Nur Syafawati said...

sedapnyer bubur abalone tu..betul ke aku eja tu..kahhhhhhhhhh..mkn lak ngan ikan kering tu.perghh..terangkat

☆ lieya latif ☆ said...

arghhhhhhhh...lapo tgk bubur ni kak!!!!

syafinaz said...

aku ingat napsu ape lah tadi..suspen je!mcm menu org berpantang je..sedap nih..nyam..nyammm

sitione said...

mmg heaven ikan masin tu klo aku dpt jah wehhh..

kat umah aku pun sentiasa ada stik bubur maggi tu jah..ko tau time aku bersalin lan si danial tu ..laki aku punya pemaleh..dia masakkan aku bubur maggi tu ha..pehtu campak halia ngn ikan bilis goreng bebyk..hahaha

helena's said...

tak nampak macam bubur pulak kan,,,ajaib!aahaha

elly @ suely said...

ohooo sgt menyentap selera ku... nak sikitttttttttt hehehe

jay said...

telo???huhu..

Mama-Danish & Sarah said...

salam ziarah. cam sodap jer bubur nasi tu...... tambah pulak ngan ikan kering erk!!! berseleranya.....

shi3la said...

hermmm taktau lak haku ader bubur nasik maggie nihh..selalu haku tanak nasik sendirik..ado yg lebih sonangg yoo..ketinggalannyer haku..

~Ifa~ said...

x prnak lg mkn bubur instant.sbab ku ingat x sedap.tp dh ko ckp sedap sya nk try lah lepas ni.

salam perkenalan

*MaMa HeRdA* said...

aku slalu beli ayamnyee..pun sedap..klu time ank2 aku sakit aku masak aje leee..hahaha..

atie said...

mengancam sungguh menu nih...memang sedap ngan ikan masin...

♥ Eda ♥ said...

lar....bubur segera pun nafsu syaitonnnn ko meluap mek???ish ish...kenyang kejap je tu mek..kang ko lapar balik..kahhhhhh

klik klik (^_^)