9.4.09

::MONITOR BARU::


Smalam kami kat opis ni dapat monitor baru sorang sebijik. Umang aiii, jakun aku kejap dapat monitor besar gabak ni. Ngeh ngeh..tp cpu tak tukar le sbb baru tahun lepas kami tukar pc sebenornya. Bos just upgrade ram je. Bosssssssssssssssssssss (merengek)...leh tak kasi aizah screen lama tu. Sian aizah tau, kat rumah tu monitor gabak cam esbok je. huhuhu..boleh ye bosss? :P

Amir & Sam yg sedang gigih mengangkat monitor

Sesi penyampaian monitor..
keh keh
Amir + Lynnda Gebus
Eeeeeeeyyyyahhhhhhh!!!


Bosss...aku nk yg ni bleh? ngeeeeeee :D

ewaahhhhhh..
jeling je ke sam??

ok, jom kita stat pasangggg!

bubyeeee monitor lamakuuuuu

apesal takleh pasang lak ni...
Lynnda Gebus bersama kaki monitornya..!

try kita buat camni pulak sam..isk! camno lak ni..

bende ni kene releasedkan dulu lock dia kot..
YEA!!!
Berjaya gak akhirnya!!
muahahahahaha...
Aku punya lak sam..camno ni?
ha..sumbat!
Welcome to my meja Mr Monitor Gabaks!




8 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

bestnya ye...besaw....baru puas nak hapdet blog..nak tengok tenet..heheheheheh.org kasi suruh buat keje ..kesitu lak ye....heheheh

elly @ suely said...

besnyeeeeeeeeeeeeeee ble lak aku nak dpt monitor + cpu baru ni bosssss... dah lm masuk sepital cpu aku tu uwarghhhhhhhhh

Faradilawati said...

WOW!!!... bestnye dpt PC besaq.. untung dpt bos cam tu hehehe..
pueh ati mcm tu... abih monitor lama buat ape? nampak elok lg..

el said...

bertuah betul staff dpt boss baek cm tu..waaaaaaaaaa jelesnyeee...cam skrin tv 42inc aku tgk...

♥ Eda ♥ said...

werh melampau boss ko...bag staff monitor best2..jap lag makin berjaya la ko update blog..kahhhhhhh

Kedai Mama Herda said...

mak ngaaiii bosarnyeee..x leh le ko tgk cite porno lg ni k.aiii...xleh cover line ni..hahahaha..maap bossss..hehe..

Zanna_MamaBatrice said...

vavavava kak
monitor baru tu..
bila ler aku dpt ganti monitor aku tu kak..adoiler...sumer dah pakai flat screen.....jeles gue...

kak...ko telah ditag...sila ler jenguk umah ku yerk

nabilah_2908 said...

hahahaha...
monitor kite same.. :D

klik klik (^_^)