27.4.09

::TAG DARI PEEJ::


Wei
PEEJ!!! Aku dah jumpa dah purse aku! kahhhhhhhhhhhhhh... Ha, kau nk tengok sangat kan isi rung purse aku ni? ha..jom kita ramai-ramai tengok..

A. Snap the picture of both inner and outer of your purse

:: luar ::


Ya ampun! nasib baek dlm gambar x nampak sangat kehuduhan purse aku ni..

:: dalam..

takde apa-apa yg menarik pon. Bukannye ade aku letak gambar bogel aku laki bini ke apa..

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.

BRAND: VINCCI

PRICE: Ntah


BOUGHT AT: Mmg aku tak tau beli ktne sbb purse ni sebenornya opismate aku kasi aku hadiah bestday aku yg ke 27th dulu. Ada la dalam 6 tahun da kot. Si Shanti yg bagi. Giler lama kan aku pakai purse ni? Penah gak aku tukar guna purse lain, aku beli yg $10 tu punye. Pas dah rabak, aku dpt purse lain, Lynnda pulak bagi aku hadiah. Aku pakai sampai kowang rabak, pastu aku sambung balik pakai yg ni. Ngeh ngeh...ada sapa2 ke yg bermurah hati nk hadiahkan aku purse?

C. Take out whatever its inside your purse

Ni je duit yg aku ada. Lom gaji lagik. Pastu tempat simpan duit syiling tu aku masukkan skali kunci spare tukun aku..

Yg ni sangat-sangat penting.. nombor2 tepon org yg terdekat ngan aku. Senang la kot-kot terxcident ke..apa ke kan, senang org lain nk kontek bagitau kita dlm kesusahan . gitu... Aku rasa kowang pon elok buat camni.. Aku buatkan skali utk laki aku + along..simpan dlm beg dowang jugak..

Kad-kad yg biasa ada dlm purse org lain jugak. Cuma aku takde kedit kad. Aku dah insaf. Takmo dah guna. huhuhu..tp kadang tu cam tingin..tp takutttttt..buat makin menimbun je utang kang! yg ada dlm beg aku ni, ATM kad, tesco kad, kad kedai $5 ngan kad club nuri anak2 aku..

Ni plak misc yg ado..kad klinik family & kad klinik anak2 aku, voucher Big Apple yg aku dapatdari lyynda gebus
sbb dia tau aku hantu besar big epal tu, ngan resit2 dan ntah kertas apa-apa ntah..


ic aku yg gambar dia cam anak keling. Ntah kenapa org tu amik gambar aku jadik camtu. Walhal aku tau mmg aku ada keturunan keling pelikat pon! Tp apesal dlm ic tu nampak sangat aku ada keturunan tu? huhuhu.. dan jugak lesen kete aku. Tu yg bapak lesen tu gambar cam bohsia lak..haihhhh..

Ni plak bisnes2 kad yg ado..


D. Tagged other 7 persons.


Lalalalalalalalalaaaaaaaa...

1. Cikgu Tuya

2.
Imah Gonggeng

3.
Kak Nita Vougeh

4.
Helena Pesakit Misteri

5.
Shiela Mambo

6.
Zana Mama Batrice

7.
Lieya Chumel

8. ShimaZahar

9. Oya Aloya

10. Jiejah

11. MAK-MAK AYAMS

Eh!! dah lebih ye? suka ati aku la! sape yg nak tayang isi dlm purse dia pon leh buat. Amik je tag ni ok...aku bermurah hati ni nk suh kowang buat keje tambahan..muhahahahaha..


E. Comment on your friend’s (who tagged you) purse.


Purse budak bambam vougeh ni pon ala-kadar je isi dia. Tak tau la kot-kot kalau ade benda yg dia sorok takmo tayang kannnn..muahahahaha.. ada nasihat skit utk dia : wei pompuan, tmpt gambar yg tinggal sekerat tu kau letak le gmbr brat pit ke..leonardo ke..jgn bior kosong camtu. hihihi...

10 comments:

jiejah said...

tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!
aku malas ai ..haippppppp notty u!!

sis_nita said...

huhuhu! sungguh gumbirerrr ko yerr mengtag akak.. lalalalalala.. akak ngelat, blehhh.. lalalalala.. adoiyaiii.. semak lerr purse akak..

haaa.. kang akak free akak promo lerr purse akak tu..

helena's said...

helena pesakit misteri tu sape??wakakah,ok utang!hehe

shimazahar said...

sedang asyik orang dok membelek tag ko nie kak.. tetiba orang terkujat.. ALAMAK akupun kena gak ker... tapi kan.. dia suruh 7 orang ajer kan.. nama orang di tangga yang ke 8.. so kena wat gak ker?..... hehehehehhe.. tapi akan orang usahakan buat.. sebab kak ai yang suruh kan....

elly @ suely said...

dah tyg purse pulak yer... haihhhhhhh ekekeke

peej said...

haha..mmg ada benda tersorok pun..tp katanya mak aku baca blog aku kan..kena coverline nok.. ;p

ganti gambar??xpe la..biar la dia kosong..sekosong hatiku..ewahh, ayat.. ;p

~~ciklinn~~ said...

wah sungguh bertahan dgn lama yerk purse tu..........

♥ Eda ♥ said...

weh mek..klau org curi purse ko curik satu... percuma satu..curik wallet dapat kete..hehehehe... ye lah mane taknye..kunci kete pun ade dlm purse :P

Nur Syafawati said...

Allah!!!!tag isi purse ke!!!!buruknyerrrrrrrrrrrr...tapi akan ku buat jugak..kahhhhhhhhh

Tijah said...

bagus jugak no2 imejensi tu kan? aku pun nak buat gak nati. tengs bg idea...

klik klik (^_^)